tag:blogger.com,1999:blog-1777909637372954428.post5773636567315344867..comments2024-03-13T16:58:52.341+08:00Comments on marinasbay: GlöggreceptMarinahttp://www.blogger.com/profile/10170461038099758116noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1777909637372954428.post-34866158235847479332014-12-22T22:10:08.718+08:002014-12-22T22:10:08.718+08:00Vi provar alla möjliga konstiga sorters glögg. Jus...Vi provar alla möjliga konstiga sorters glögg. Just nu har hallon-lakritsglöggen förstaplatsen. När vi har många gäster brukar vi göra glögg på apelsiner. Den är också god!<br /><br />Skål!Krönikörenhttp://lottamodin.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1777909637372954428.post-21742281434830487342014-12-18T08:26:02.480+08:002014-12-18T08:26:02.480+08:00Gör det och berätta gärna hur den blev!Gör det och berätta gärna hur den blev!Marinahttps://www.blogger.com/profile/10170461038099758116noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1777909637372954428.post-51196241114383782982014-12-18T08:25:45.174+08:002014-12-18T08:25:45.174+08:00Visst är det...ett mycket bra ord...och så väldigt...Visst är det...ett mycket bra ord...och så väldigt lagom ;)Marinahttps://www.blogger.com/profile/10170461038099758116noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1777909637372954428.post-75958638919681315712014-12-18T08:24:52.303+08:002014-12-18T08:24:52.303+08:00Det kan vara vårt ett försök!Det kan vara vårt ett försök!Marinahttps://www.blogger.com/profile/10170461038099758116noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1777909637372954428.post-52150752448554223952014-12-18T08:24:34.676+08:002014-12-18T08:24:34.676+08:00Då kan det har vara ett alternativ, om du uteslute...Då kan det har vara ett alternativ, om du utesluter sockret, så hamnar du ungefär där - fast utan strohrum, men det kanske inte gör så mycket ;)Marinahttps://www.blogger.com/profile/10170461038099758116noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1777909637372954428.post-9001369619481809552014-12-18T02:58:52.152+08:002014-12-18T02:58:52.152+08:00Jag går i tankarna att göra egen glögg och det fin...Jag går i tankarna att göra egen glögg och det finns hur många recept som helst. Förra året hade jag i brandy och det var inte att rekommendera. Jag ska prova på ditt recept i år.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05466545790837948689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1777909637372954428.post-53761955538431715912014-12-17T22:20:18.379+08:002014-12-17T22:20:18.379+08:00Förut köpte jag alltid min glögg på IKEA i Barcelo...Förut köpte jag alltid min glögg på IKEA i Barcelona, då såldes Snälleröds glögg som jag tyckte var jättegod. Nu gör jag också egen glögg, blir precis som man vill ha den, lagom söt, lagom starkt, lagom kryddor. Lagom....det är riktigt svenskt det.:) KramFullblodsekologenhttps://www.blogger.com/profile/12345670812847369312noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1777909637372954428.post-67139954553139834052014-12-17T20:31:02.349+08:002014-12-17T20:31:02.349+08:00Brukar hålla mig till Blossa starkvinsglögg och ha...Brukar hålla mig till Blossa starkvinsglögg och har aldrig fått till någon egengjord som kunnat konkurrera. Ditt recept kanske kan va nåt att utmana Blossa med.Stevehttps://www.blogger.com/profile/16041784175603991691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1777909637372954428.post-35290259921451857722014-12-17T15:29:38.795+08:002014-12-17T15:29:38.795+08:00Glögg är ingenting för mig. Alldeles för sött och ...Glögg är ingenting för mig. Alldeles för sött och sliskigt för min smak. Föredrar "alpvarianten" glühwein, som inte innehåller socker och är spetsat med strohrum.BPhttps://www.blogger.com/profile/06605611040074274730noreply@blogger.com