torsdag 28 juli 2011

Golf och Rockabilly

Med risk för att någon ska få för sig att jag är en golfnörd (vilket jag inte på något vis i så fall kan förstå...!), så får jag väl erkänna att ytterligare en dag den här sommaren har använts för detta ändamål!

Nu valde vi en av de varmaste dagar vi har haft och satte oss i en bil, åkte 10 mil till Årjängs golfbana för att vandra omkring och svettas i fem timmar (och hur smart är det??) - men vilken bra dag vi hade! Bara för att visa att det faktiskt är en härlig naturupplevelse också, inte bara en massa puttande av bollar, så blir det lite bilder utan golfbollar från denna tilldragelse.


Avslutningen på dagen blev av det lite gungigare slaget. Vi var nämligen på Dave Edmunds and the Refreshments. Och det var verkligen gung!! Ett troligen mer än fullsatt Café August bjöd på en underbar ljummen sommarkväll och om man till det lägger musik man rycks med i plus härligt sällskap, då kan det ju faktiskt bara bli kanon!


Visst är det underbart när någon som faktiskt snart har nått den aktningsvärda åldern 70, fortfarande verkar ha kul när han står på scen, och gör det bra!

..."I hear you knocking, but you can´t come in..." (Om jag hade kunnat göra noter på datorn, hade jag gjort det nu, bara för att visa att det skulle sjungas, men det kan jag inte, så dom får ni fantisera ihop själva!!)

5 kommentarer:

 1. Naturupplevelsen har jag all förståelse för, men det där med puttandet av bollen...;)
  Men jag kanske skulle testa innan jag dömer.  PS Tack för supporten på min blogg! <3

  SvaraRadera
 2. Nej, man måste inte testa, och man behöver inte ha förståelse för det hela heller, och man får idiotförklara golfsläktet om man vill - det fanns en tid när jag gjorde det också... risken finns ju om man testar att det går som det gjorde för mig- att man blir fast i det där golfträsket!

  SvaraRadera
 3. Låter som en kanondag.
  Det hade ju varit tråkigt om det hade regnat. Så..du år inte klaga på vädret ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ingen risk -vädret vi har nu tänker jag inte klaga på!

  SvaraRadera
 5. Tack själv för en trevlig dag såväl i Årjäng som idag på Julislaget :)

  SvaraRadera