söndag 5 maj 2013

på väg...

Här har det varit lite stiltje på inläggsfrekvensen några dagar. Vi har ju fortfarande kompisbesök från Sverige, plus att dottern med pojkvän, som varit mer eller mindre på resande fot i den här delen av världen i dryga året, också har anlänt. De ska nu avsluta resandet med några veckor i Singapore innan det är dags att återvända till Sverige.

Kompisbesökarna från Sverige och jag själv har nu packat våra väskor för att imorgon styra mot Tioman, en ö utanför Malaysias östkust under några dagar. Det ska bli jättekul, och förhoppningsvis ska utflykten föra med sig några(!) bilder jag kan dela med mig av... Ha en bra vecka allihop!


10 kommentarer:

 1. Förstår stiltjen i inläggsfrekvensen med ett sånt schema. Ha det så trevligt på Tioman.

  SvaraRadera
 2. Aha! Du ska leta golfbollar i vattenhinder! Have fun!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många vattenhinder - inga bollar!!

   Radera
 3. Har nyligen "landat" efter en jobbvecka och försöker läsa ikapp alla favoritbloggar. Minnen väcktes när jag läste om piraterna..

  Seglade på lastfartyg i min gröna ungdom och i bl a Nigeria så fanns det gott om pirater. Såg militären spränga en piratby, och hörde skotten när dom sköt dom skyldiga. Och sov oroligt då vi var rädda för att dom skulle lyckas äntra vår båt. Vi klarade oss tack-å-lov men andra blev överfallna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad spännande (och ruskigt) att varit med om det på nära håll!

   Radera
 4. För precis ett år sedan var öppnade du ditt gästvänliga hem för mig och bjöd mig på en rundtur i Singapore som fick mig att älska staden. Saknar dig och Singapore. Men allra mest saknar jag dig!
  Många kramar och tack för sist från Kim <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jisses vad det året gick fort!! Snart är det ju dags för "sommarhemfärd" för min del igen, tyckte precis jag varit där! Kul att du uppskattade vistelsen här hos oss :) Kram

   Radera
 5. Har det så trevligt. :)

  SvaraRadera