onsdag 4 juni 2014

Swea Magazine nr 1 2014


Nu har årets första Swea magazine Singapore släppts och det blev en tidning den här gången också! Jag  började för tre år sedan sedan med att korrläsa artiklar och avlsutar sju nummer senare som redaktör. Det har varit jätteroliga år med tidningen och det underlättar ju naturligtvis att vi är ett härligt gäng och har kul under tiden vi håller på med det.

Vi är ett gäng glada amatörer som har väldigt roligt och vi är väldigt stolta över vår tidning och även den här gången lyckades vi få ihop över 80 sidor. Visst är det mycket av innehållet som handlar om Singapore, men det finns även ett antal resereportage och en hel del annat smått och gott. Om det skulle vara någon som är lite nyfiken så finns den på nätet så det är bara att klicka här för att komma till senaste numret av Swea Magazine Singapore om ni vill kika i tidningen.


Hoppas ni hittar något av intresse!

20 kommentarer:

 1. Ska genast sätta tänderna i det ny numret. Läser i redaktörens förord att Singaporeäventyret går mot sitt slut. Det innebär att jag snart får vänja mig av med den dagliga dosen Singapore. Men tänk så mycket jag fått lära mig om den delen av världen tack vare dig och din blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att jag har kunnat bidra med något. Jag förstår att det inte blir riktigt lika exotiskt att läsa om karlstad, så jag kanske får hitta på något annat...;)

   Radera
 2. Har faktiskt aldrig läst Swea magazine men nu blev jag riktigt nyfiken. Ha det bra därborta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är väl inte så många som gjort det kanske, men "kika gärna in" en stund!

   Radera
 3. Sa de förra gången och säger det en gång till: tidningen är väldigt proffsigt gjort med intressanta och läsvärda artiklar. Ni gör ett suveränt jobb!!!
  Jag menar tidningsmakeri är ju det roligaste som finns - både text och layout.

  SvaraRadera
 4. Det får bli kvällsläsning, inte dåligt med 80 sidor.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du hittar något läsbart!

   Radera
 5. Grattis till den snabba "karriären" och till en fin tidning! Bra gjort!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 6. Oj, så mycket intressant att läsa...det får bli lite nu och då, till kaffestunden på eftermiddagen:) Så himla duktiga ni alla är! Imponerande!

  SvaraRadera
 7. Tack så mycket! Kul att du tyckte om den.

  SvaraRadera
 8. Inressant!! Hade ingen aning om att du var med och gör tidning! Så kul!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det har hunnit bli några nummer och det har varit väldigt roligt!

   Radera
 9. Men vad roligt att du är redaktör "där borta". :)
  Grattis!
  Här finns givetvis ingen SWEA i glesbygden. Närmaste tror jag är San Francisco som ligger ungefär 40-45 svenska mil från mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har varit en jättekul tid på tidningen och det där med "redaktörsskapet" var absolut en kul erfarenehet.

   Radera
 10. Nu har jag läst SWEA och jag måste säga att det här numret slår det förra numret med bred marginal. Så många intressanta fakta, tips, utflykter.
  Du och dina kompisar är verkligen duktiga redaktörer.
  Synd att du kommer att återvända till Karlstad snart. Ok, inget fel på den staden, men j´hur ska du då upprätthålla bloggen????;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, det får väl bli en mat- och modeblogg...eller inte...;)
   Tanken har slagit mig, men jag tror att jag kommer att fortsätta som vanligt till att börja med, resor kan det ju bli fler och det kanske finns massor med spännande saker att upptäcka i karlstad, vem vet!? Sedan flyttar jag ju inte hem "på riktigt" än, jag ska ju tillbaka och avsluta någon gång under hösten/vintern så vi får väl se vad det blir.
   Kul att du tyckte om tidningen!

   Radera