söndag 30 juni 2013

Mot sydligare breddgrader

Nu tänker jag styra söderut och se om jag kan hitta mer värme där! Visserligen inte speciellt långt söderut, men ändå... Eftersom mina geografiska kunskaper inte är så mycket att briljera med, så kan jag i alla fall visa att jag vet att Dalsland ligger längre söderut än Värmland.

Jag tänker alltså byta Värmland mot Dalsland några dagar. där vi ska besöka några goda vänner i deras sommarstuga och sitta på verandan mot Dalslands kanal och njuta av solnedgången under några ljumma sommarnätter, för ljumma sommarnätter liksom bara förutsätter jag att det blir! Sedan kan det ju bli någon golfrunda också...det kan ju hända...

Efter att ha varit ute och scannat av lite nattliv i stan igår så insåg jag att även en natthimmel utan solnedgång kan vara lite maffig!11 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Då tar vi om inlägget. Det försvann bokstäver i meningen så det såg lite konstigt ut. Så här skrev jag: Det kan till och med vara maffigare. Vilka moln det var på himlen!

  SvaraRadera
 3. Wow, snyggt foto! molm kan vara maktiga!

  SvaraRadera
 4. Dalsland är inte fel, ett riktigt vackert landskap. Ett Sverige i miniatyr som man brukar säga. Jag brukar få arga blickar från min infödda värmländska sambo när jag säger att Dalsland är Sveriges näst vackraste landskap... Bohuslän vinner förstås i alla lägen! =)

  SvaraRadera
 5. Väldigt vackert foto, Marina!

  SvaraRadera
 6. Det är klart att det blir ljumma sommarnätter. Såna är det väl garanti på i början av juli? Lycka till med golfen.

  SvaraRadera
 7. Njuut av livet kort sagt!

  SvaraRadera
 8. Vilken fin nattbild. Ha det så kul på trippen söder ut. Lilla Dalsland är mysigt. Jag har också goda vänner där.

  SvaraRadera
 9. Söderut är söderut, spelar ingen roll hur långt :) Mycket vacker bild!!

  SvaraRadera
 10. Vilken fantastisk bild, nästan som en målning! Den skulle göra sig bra i storformat, över en soffa eller så! :-)

  SvaraRadera