måndag 2 april 2012

Besök med överraskning!

Just nu har vi besök! Det är väl i och för sig inte så ovanligt, men just det här besöket visade det sig vara något speciellt med, därför måste det faktiskt få lite plats här på bloggen .


Det handlar om dotter med pojkvän och ytterligare två kompisar. Detta betyder att från ha varit två, så är vi plötsligt sex vuxna personer i  lägenheten med allt vad det innebär, en härlig röra av sängar, bäddade soffor, sängkläder, handdukar och packning överallt. Rörigt men härligt!

Dottern och pojkvännen, som är på backpackarturné i Asien på obestämd framtid, kom i alla fall med den stora överraskningen, de anlände med ringar på fingrarna! Gissa om modershjärtat blev lite extra varmt, och ögonen lite fuktiga! Samtidigt som det är ofattbart att de är så vuxna, det är svårt att förstå, speciellt som inte jag är så mycket äldre själv...

Firande blev det i alla fall - champagne på 71:a våningen med en fantastisk utsikt. Att sitta där med en nyförlovad dotter och hennes pojkvän, och se skymningen falla över Singapore var lite av en magisk och nästan overklig känsla...22 kommentarer:

 1. Sorteras in i mappen "minnesvärda stunder".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut - och den mappen ska vårdas ömt!

   Radera
 2. Åh vad roligt!! Grattis till att ha fått en svärson :)

  SvaraRadera
 3. Ohhhh......nu fick jag oxå en liten tår i ögat! Vad mysigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var verkligen en speciell känsla och precis som du säger, så mysigt!

   Radera
 4. Åhh,, vad roligt!! Härligt!

  SvaraRadera
 5. Självklart att du blir glad och måste skriva om det och "Grattis" till just känslan, vi människor behvöer sådant och du förmedlade det fint i ditt inlägg!
  Jag och Lilla Frun hade alla våra tre barn hemma igår med respektive pojkvän och flickvänner, en spontan "förpåskmiddag", helt oplanerad, inga förlovningsringar ännu, men samtal om vilket material ringarna ska vara, nu har Oumberlige Peters barn haft just mig till Pappa och deras uppväxt med mig har satt sina spår, så ringarna ska vara i palladium!!?? Att allt ska vara så märkvärdigt då? Fast det kanske är genetiskt, vad vet jag! (ler)
  Med lyckokänslan kvar i kroppen får du nog en bra start på veckan!
  Ha det fint på alla sett!
  Kram ifrån Omberlige Peter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag lärt mig något nytt tack vare dig! Jag var ju tvungen att kolla upp vad palladium är, tydligen så sträckte inte mina kunskaper inom smyckesvärlden så mycket längre än till guld och silver, men nu vet jag. Visst är det härligt att kunna ha alla samlade någon gång ibland!

   Radera
 6. Så glad för dig/er och känslan är ju så skön sätter extra piff på livet ....

  Kärlek.....Malla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sådana känslor man vill konservera och behålla länge...

   Radera
 7. Du ÄR inte så mycket äldre själv! När jag såg din facebook-bild på turturduvorna tyckte jag först att det var du som satt där. Den till vänster, alltså. =) Det är dagens sanning. Sååå himla lika är ni, tycker jag, och inte verkar det vara någon större åldersskillnad att tala om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad gullig du är! Lite åldersskillnaden är det väl...även om man ibland vill tro att den är marginell ;)

   Radera
 8. Vad härligt, inte illa att att fira det med lite äkta bubbel!! Grattis

  SvaraRadera
 9. Vilket fint besök! Det verkligen värt att fira! Nyförlovade och allt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ju mycket som kan vara värt att fira, men ibland är det saker som är mer värt att fira än andra, och det här var en typisk sådan!

   Radera
 10. Åh, Grattis. Jag har ett antal år kvar innan mina barn har nått den åldern, men jag förstår att det måste vara värt att fira.

  SvaraRadera
  Svar
  1. dom där åren går så himla fort, så du är snart där!

   Radera
 11. Grattis! Själv tog jag ju nyss steget, vid 53 års ålder, och förlovade mig med min fästmö. Det kändes bra, trots att vi har kommit till en mogen ålder. Läckra bilder och utsikter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vissa saker blir det aldrig för sent för.

   Radera