lördag 19 maj 2012

KL i bilderHär kommer sista inlägget från KL-utflykten och nu blir det lite blandade bilder från våra dagar i Malaysias huvudstad. Ni vet, det där att jag inte har något fotoalbum numer, så någonstans måste jag ju sätta in bilderna och bloggen är ju ett ypperligt ställe för denna aktivitet...
13 kommentarer:

 1. Verkar vara ett väldigt trevligt ställe tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Underbart att drömma sig bort en stund med hjälp av dina bilder!!
  Jag bad snällt om att få gå ut en stund idag men det gick inte för sig....
  Tack för att gulliga kommentarer inne hos mig - det betyder mer än du kan tro!

  Kram ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du vill "följa med". Hoppas det ordnar upp sig för dig snart!

   Radera
 3. Fina bilder som vanligt hos dig, får en rejäl känsla av att nu är det dax att ut och resa på "riktigt". Lilla Frun har inte kunnat flyga på 18 pga av effekterna av sin medicinering, finns risk bl a för "blodpropp", men den är nu ändrad och även "trögheten" i henne sjukdom gör att vi ska börja med att provflyga lite inrikes till hösten/sensommaren........sedan kommer vi till dig och hälsar på!
  Ha en fin helg!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter jättehärligt - hoppas verkligen att det kan bli mer än "provflygningar".

   Radera
 4. Du gör små "utflykter" som är en världsresa för oss andra. Tack för att du tog oss med ännu en gång. Det är fantastiskt att se kontrasten mellan gammalt och modernt, grått och färgglatt. Du har tur som har möjligheten att uppleva allt detta! Ha en skön helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är kontrasterna häftiga! Och jag är fullt medveten om vilken otrolig möjlighet det är, att bara kunna ta några dagar och resa till platser som i normala fall ligger så långt bort så att det inte är tänkbart.

   Radera
 5. På alla resorna i de stora städerna, hur tar du dig fram bland alla hus? Är det taxi, eller promenader eller tunnelbana som gäller? Jag har bara varit i Europeiska storstäder, kanske är det skillnad på andra sidan jordklotet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oftast handlar det om att använda benen och promenera runt. Sedan använder jag mig väldigt mycket av tunnelbana och buss. Eftersom jag har en väldig förmåga att komma fel, så brukar jag "räddas" av tunnelbanan, sedan är oftast taxi väldigt billigt så det är ju också ett bra alternativ, fast då bör man veta vart man ska...

   Radera