fredag 4 maj 2012

Outgrundliga äro bloggens vägar...

Vem hade kunnat ana den där gången för ett och ett halvt år sedan, när "projekt bloggskrivande" startades, att det slulle ge så många nya bekanskaper världen över.


Det är ju just det som är så fascinerande, att det faktiskt känns som bekanta, de vars bloggar man läser. Än har jag inte träffat så många "på riktigt" (närmare bestämt två stycken), men en av de jag har träffat på detta vis är här i Singapore nu och det tack vare bloggvärlden.

Det handlar om Kim Kimselius, en författarinna som skriver historiska äventyrsböcker, som jag träffade över bloggen. Och nu är hon här hos oss. Hon har föreläst för oss lärare på Svenska skolan, och idag är det elevernas tur.

Sedan ska vi spendera helgen tillsammans, så vi får väl se om jag kan hitta några "käcka delar av Singapore" att visa upp. Jag tror väl inte att det ska bli några större problem, utan att vi ska lyckas hitta något att roa oss med!

Ha en trevlig helg allihop - det ska vi ha!


9 kommentarer:

 1. Ja, bloggens värld är häftig! Ha de gott tillsammans med Kim! Kramar till er båda

  SvaraRadera
 2. Vad kul! Du får hälsa henne så gott! :)

  SvaraRadera
 3. Det låter kul. Det är otroligt ibland vilka nya vägar en blogg kan leda en in på. Även jag har lärt känna och träffat nya vänner genom bloggen. Ha en jättefin helg!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni får trevliga dagar tillsammans!
  kram

  SvaraRadera
 5. Kim är en underbar bekantskap som jag har haft en del kontakt med i samband med att jag skriver på min nya bok om att ge ut böcker. Hon är en enorm inspirationskälla och ett stort föredöme för oss alla som trevar med våra böcker.

  På Bokmässan i höst ska vi äntligen få träffas!

  Ha det underbart ihop!

  SvaraRadera
 6. Visst "känner" vi varandra här i bloggvärlden.
  Än bättre då man träffas IRL.
  Jag har träffat några IRL. Och dom har varit precis så trevliga som jag trodde.
  Jag ska till Skåne till sommaren för att hälsa på en bloggkompis. Jag kommer att flyga dit för det är ju över 100 mil mellan oss.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Ett slags smart civiliserat "nätdejting" - ha en bra dag!

  SvaraRadera
 8. Jag hade inte susning om vad bloggandet skulle komma att betyda innan jag började. En ny värld öppnade sig helt enkelt.

  SvaraRadera
 9. Visst är det kul och spännande! En massa möjligheter som man inte kunnat förutsäga!

  SvaraRadera