måndag 17 september 2012

Sommaren 2012Så var det dags att summera sommaren 2012. I år var den lång, även om den inte var alldeles underbart vacker hela tiden...
Jag har tillbringat tre och en halv månad i Sverige i år, så länge har jag inte varit här sammanhängande sedan vi for mot Singapore första gången. Det har varit en härlig sommar, men det är ju lätt för mig att säga, som vet att jag får värme dit jag vänder näsan nu...
Det är dock inget som kan mäta sig med vår sommar här, luften, ljuset, dofterna, färgerna, ja det mesta är helt fantastiskt - till och med en regnig dag kan vara helt underbar. Synd bara att den varar så kort tid.Nu är det i alla fall dags att dra vidare igen. Tisdag morgon lyfter förhoppningsvis planet härifrån mot Köpenhamn och där hittar jag sedan  ett plan som vill ta mig till min destination. Det är bäst att jag säger "förhoppningsvis", det har ju liksom inte alltid gått så bra med dessa flygresor till och från Karlstad...Det har inte varit en sommar fylld med sol och bad, men gott om umgänge med goda vänner har det blivit och mycket tid har spenderats på golfbanor med intentionen att få den löjligt lilla golfbollen i de där stora hålen. Det har väl varit varierat resultat just på den fronten, men fantastiskt kul har det varit!Som sagt, en bra sommar, men nu lämnar jag den för den här gången och låter er få ha hösten i fred!
9 kommentarer:

 1. Underbara bilder! Som vanligt!
  Men bilderna från Singapore är lite mer spännande och färgglada så jag ser fram emot dess återkomst!
  Lycklig (hem?)resa!

  SvaraRadera
 2. Sa vackert! Sverige ar verkligen fantastiskt pa sommaren! Det ar inte mycket som kan sla det, synd att vadret inte varit sarskilt somrig! Hoppas att resan pa tisdag gar bra utan nagra problem!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Marina, vilka underbara bilder, du har verkligen fångat sommaren. Vemodigt känns det att den är slut.
  Lycka till med resan till värmen och solen:)

  SvaraRadera
 4. Otroligt vackert det svenska landskapet är....och du har verkligen fångat det i dina bilder. Jag drömmer om att göra cykelturen över den gamla stenbron någon gång i framtiden.

  SvaraRadera
 5. Fina bilder! Väldigt mycket "Sverige" som fångats i dem!

  SvaraRadera
 6. Härligt för dig att ha laddat batterierna. Hoppas att "hem"resan förflyter utan störningar. Jag ska vårda hösten väl. Och vintern. Puh! Sedan är det vår igen. Det ska nog ordna sig den här gången oxå. Jag ser fram emot nya Singaporeintryck.

  SvaraRadera
 7. Fina sommarbilder. Det känns verkligen som att sommaren har varit utdragen men med väldigt varierat väder.
  Nu ser jag fram emot att följa dina inlägg när du är på plats i Singapore igen!

  SvaraRadera
 8. Fin sammanfattning. Den svenska sommaren är svårslagen. Jag tillhör ju den lilla skara som längtar efter hösten... Det är liksom min årstid.

  SvaraRadera