söndag 11 augusti 2013

Någon satte på vattenkranen!

I morse vaknade jag av ett för den här sommaren väldigt ovanligt ljud, nämligen ett rytmiskt smattrande mot fönstret. Inte nog med att regnet föll i en aldrig sinande ström från ovan, dessutom visade termometern på 14 grader - Med andra ord verkade det som om det skulle bli dåligt med "söndagsmorgonmys" på balkongen.

Mycket riktigt, så mycket balkongmys blev det inte denna söndagsmorgon, ni vet sådant där härligt mys med kaffe och korsordet från morgontidningen på en varm balkong. Fast å andra sidan kan man inta kaffet insvept i en filt i soffan också...så kan man göra, men det är inte rätt...!

(Himla tur att det finns kameror så man kommer ihåg hur det kan vara)


Idag ska jag för övrigt roa mig med att packa ner lite attiraljer som kan behövas för några dagars vistelse i Dublin tillsammans med döttrarna. En stad där jag aldrig varit tidigare så det ska bli väldigt kul, och det första jag ska packa ner är något som kan stå emot det där strilandet uppifrån!

10 kommentarer:

 1. Fördelen med regnet kan ju vara att svampen kanske kommer upp ur backen.
  Dublin låter hur kul som helst. Då får vi förhoppningsvis en liten guidning därifrån.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Även här var kranen öppnad så det blev inomhusfrukost idag.
  Tänker jag på det där svampen så är det ändå nåt gott med vätan.
  Dublin låter trevligt. Jag bilade runt på Irland en gång på 80-talet och blev smått förälskad. Vänstertrafiken och att växla med vänster hand var lite trixigt dock.

  SvaraRadera
 3. Dublin står med på min önskelista. Enda nackdelen är just det där regnandet i de trakterna.
  Vi fick ännu en frukost på balkongen i sol, men det är mer ostadigt nu. Ha det så trevligt på resan.

  SvaraRadera
 4. Här är det regnar det också och till frukosten åskade det med. Jag är glad att det är söndag och inte måndag, för cykla i åska (till jobbet) tycker jag inte är kul.

  SvaraRadera
 5. Visst ar det harligt med balkongfrukost! Ha det toppen I Dublin, en stad som jag ocksa vill besoka inom snar framtid!

  SvaraRadera
 6. Har det regnat...??! Sånt missar jag när jag är på jobb. Det är jobba-sova-äta på ett snabbgående löpande band. Och le, man måste komma ihåg att le....

  Irland står på rese-önskelistan :o)

  SvaraRadera
 7. Igår hade vi ett minst sagt spektakulärt åskoväder här, men idag är det härligt solsken igen.

  Ser fram emot rapport från Dublin! Jag har heller inte varit där...

  SvaraRadera
 8. Det verkar som att allt regn som "skulle" ha kommit denna sommar kom igår. Men idag är det friskt, soligt och fint, i alla fall här i Skåne :-)
  Dublin låter spännande!

  SvaraRadera