måndag 1 oktober 2012

Gammal och fet

Att bli gammal och fet  är inte kul, speciellt inte om man dessutom inte kan hitta kläder som passar! Precis det här har hänt en av mina vänner. Han är tydligen så gammal så att alla passande kläder har utgått ur sortimentet och tillverkas inte mer!

Min iPad har gått och blivit en riktig Fatso!! Jo, den råkar ju vara två år gammal och av en alldeles för fet variant. Jamen hur kunde man ens komma på tanken att göra den så tjock, den är ju flera millimeter! Jag har alltså försökt köpa ett nytt fodral istället för det utslitna, men se det går inte! Har man en teknisk pryl som är så gammal, kan man ju lika gärna köpa en ny, eller...??

Nej, jag ska faktiskt förbarma mig över min stackars Fatso och behålla honom, iklädd sitt gamla trasiga fodral, men så länge han fortsätter vara snäll mot mig ska han få vara kvar, det har jag lovat - trots han är så fet.

Nu ska han till och med får vidga sina vyer och få följa med på en veckas semester. Nu byter jag nämligen storstadslivet med skyskrapor, trafikkaos och shoppingcomplex till en veckas ö-liv på Giliöarna. Där har nämligen ena dottern tillsammans med sin pojkvän för tillfället bosatt sig, så nu ska mamman dit och inspektera boendet och njuta av tillvaron på en liten ö, utan bilar och höghus, i en vecka, med planen att få se minst en sköldpadda!9 kommentarer:

 1. Det later underbart med lite o-liv! Det maste finns en mening med att teknikprylar och dess tillbehor andras och forsvinner pa sa kort tid. Man ska helt enkelt kopa nytt! Min Blackberry ar knappt 2 ar och redan nu sa ar den klassad som antik!!! Tycker du ar snall som behaller Fatso i alla fall, sa lange han ar en lojal trotjanare! Ha en underbar o-semester!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det verkar vara meningen att man ska byta teknikprylar i en rasande fart. Lite galet tycker jag... Hur ska det här fungera i längden, det är ju lite svårt att förstå...?

  SvaraRadera
 3. Oj, kände mig träffad av din inledning... tur du förtydligade det hela!

  @Pia - det kanske är ännu bättre med o-liv än med ö-liv!

  SvaraRadera
 4. Men så härligt med en liten ö - väntar på rapport! Jag gillar öar, i synnerhet sådana jag aldrig hört talas om!

  SvaraRadera
 5. Giliöarna, nu fick jag lära mig nåt nytt igen.

  SvaraRadera
 6. Ligger ön nära Singapore?

  SvaraRadera
 7. Det gör du rätt i att åka iväg och få sand mellan tårna!!

  SvaraRadera
 8. Låter helt underbart med en vecka på en vit sandstrand med an sköldpadda eller två som sällskap, ser fram emot najsiga bilder ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 9. Åh, det låter underbart! Njut! Ser fram emot din rapportering från semestern!
  Kram Kim

  SvaraRadera