onsdag 16 januari 2013

Mot värmen!

En månad går fort! Det  är ganska exakt vad jag nu har tillbringat i Sverige,och var den månaden tog vägen, det vet inte jag!

Det har varit en härlig månad, med många trevliga stunder med familj och vänner. En lugn och härlig julhelg och en underbart rolig nyårsafton till sammans med kompisar.

Jag har som sagt hunnit med massor och jag har träffat många kamrater, men hur det är är, och hur lång en månad än kan vara så hinns inte allt med som man skulle önska. Måga tänkta fikastunder som liksom inte har hunnits med, men jag räknar med att jag ska ta igen det när jag kommer tillbaka till sommaren.

Vädergudarna har väl visat diverse olika sidor, det har varit allt ifrån strålande sol och vita omgivningar (inte så mycket av den varan, men ändå...) till grått, regnigt och allmänt trist väder, men väder har det varit!


I morgon bitti bär det av igen, då åker jag tillbaka hem...eller bort...eller vad det är... Lite som att gå i ide på annan ort...

11 kommentarer:

 1. tiden går fort när man har kul...oavsett om man är där eller här ;)

  SvaraRadera
 2. Ja det ar ibland forvirrande, aker man hem eller bort? Men visst kan man ha mer an ett hem? Onskar dig trevlig resa, skont att fa lite varme men aven harligt att ha fatt kvalitetstid med familj och vanner!

  SvaraRadera
 3. Väder har vi alltid i Sverige, som du vet... Dessutom är det så varierande att man kan fördriva tiden med att snacka om det... :)

  Låter som du haft en mysig månad i Sverige... Nu när du vänder oss ryggen så går vi mot den tid på året jag älskar allra mest... Våren! Ha det gott där borta i värmen!

  SvaraRadera
 4. Trevlig resa, och jag ser fram emot fler intressanta inlägg från och omkring ditt andra hem!

  SvaraRadera
 5. Trevlig resa! Ser fram emot kommande inlägg från värmen.

  SvaraRadera
 6. Välkommen hem...eller bort...ja, eller vad det nu är =)
  Happy landings!

  SvaraRadera
 7. Redan! Jisses, vad snabbt det går! :)

  SvaraRadera
 8. Det gäller att ta vara på det bästa från alla hemmen. Trelig resa!

  SvaraRadera
 9. Underbart att komma tillbaka till värmen,va?
  Kram!

  SvaraRadera
 10. Finns alltid fikastunder som man inte hinner med. Helgerna är alltid för korta.

  SvaraRadera