måndag 10 oktober 2016

"Singapore runt"

Jag har en plan! Joho då, en alldeles lysande plan om jag får säga det själv. Och det kan ju vara så att det är lika bra att säga det själv, om det inte skulle vara någon annan som kommer på den idén, att säga det alltså.

Nu har det ju hänt förr att jag har fått idéer, somliga har varit bra och andra mindre bra. Ibland genomförs idéerna och ibland inte, men det är väl ungefär så livet är alltsom oftast. Nu är det ju så att jag är på väg mot Singapore igen, och om allt går planenligt  så angör jag singaporiansk mark på tisdag kväll lokal tid, således så har min plan med Singapore att göra.


Planen är att jag ska ta er med på en tur Singapore runt. Nu är det säkert fler av er som tycker att det har vi väl gjort förr, men då kan jag upplysa om att det har vi inte. Visserligen har vi upptäckt mycket tillsammans och mer finns säkert att upptäcka. men nu tänkte jag faktiskt ta mig runt ön till fots. Inte hela ön på en gång, men sådär lite i taget. Att vandra runt kusten så gott det går kan ju vara lite spännande...eller det kanske är mer kul att se om det går att genomföra än det är spännande, men ändå....

Nu var det kanske inte någon sådär fantastiskt märkvärdig plan, men jag tycker i alla fall att det ska bli lite kul att se om jag lyckas genomföra det. sedan om ni tycker det är kul eller ej, spelar kanske inte så stor roll, för det kan ju hända att jag gör det ändå.


Som ni vet så är ju Singapore ett litet pluttland till storleken med sina fyra gånger sju mil, så någon större konst bör det ju inte vara. När jag tänker starta det här projektet vet jag inte, jag har ju lite tid på mig, men som sagt det finns en plan och den är att i alla fall lyckas med en till två "etapper" i veckan. Man vet ju aldrig, det kan ju vara så att jag får massor att göra, det där med att vara lyxhustru kan ju vara lite slitsamt ibland...

12 kommentarer:

 1. Kul med Singapore, igen! Jag har inte hängt med om du flyttat tillbaka till Svedala eller inte. Men SWEA mötet har väl gått där om jag är rätt informerad. Själv gör jag ett stopp i Singapore då jag åker tillbaka till mitt second home. Ha de gott Marina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag är inte "hemflyttad på riktigt" än även om jag har varit i Sverige väldigt länge den här gången. När vi flyttar tillbaka är fortfarande osäkert, så det blir ett år i taget. Och visst var SWEAmötet i Singapore och enligt uppgift var det riktigt bra. Du kan väl meddela när du har vägarna förbi om det skulle vara så att du har tid och lust med en fika.

   Radera
 2. Det ser jag fram emot. Jag hänger med på "promenaden" fast hemifrån Sverige.

  SvaraRadera
 3. Tycker det är en helt lysande plan! Vi brukar också gärna utforska ett resmål till fots. Å det är himla kul.
  Med tanke på ditt lokalsinne så rekommenderar jag dock både en kompass och en karta. Alltså en sådan pappersvariant, då kartor på mobilen är alldeles för små för att orientera sig, åtminstone för oss.

  Ser mycket framemot din vandring runt Singapore:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fördelen här är att det i alla fall är omringat av vatten så om jag blir blöt om fötterna är det dags att vända ;)

   Radera
 4. Ja, det var verkligen pluttigt men din plan låter ju genomförbar. Vi hänger så klart med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Som sagt, det är i alla fall en bra plan...;)

   Radera
 5. Det ska bli kul att få följa med Singapore runt. Klart man hänger med.
  Har några väninnor som var på SWEAs regionmöte, de kom hem väldigt glada och nöjda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att de var nöjda. Jag har ju precis anlänt så jag har inte hunnit prata med någon här om det än, men av det jag sett så verkade det ha varit väldigt bra.

   Radera
 6. Singapore runt hänger jag gärna med på. Jag går ju inte så bra numera men den här "vandringen" ska jag nog klara.
  Och du, att ha en plan är alltid en bra början.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som sagt, det är i alla fall en bra början... Kul att du vill följa med! Du har ju liksom hängt med från starten mer eller mindre så vi kan väl hoppas att jag kan hitta något nytt!

   Radera