måndag 18 november 2013

Back to base!


Sådär, så har vi återvänt efter några härliga och spännande dagar i Phnom Penh. Vi har hunnit med en hel del under dessa dagar, vi har hunnit se allt ifrån spåren efter pol Potts framfart till vackra pagodor och röriga marknader. Vi har åkt tuc tuc och båt, vi har ätit god mat och vi har strosat omkring i stan bara för att insupa atmosfären, och som sagt haft det jättebra.

Det är som vanligt många intryck att smälta när man kommer hem efter att ha sett något nytt, och efter just den här turen finns det en hel del som ska smältas. Nu återstår det där med att försöka gallra lite bilder. Ni vet vådan av att ha digitalkamera, att försöka gå igenom ca 500 bilder och rata de som inte är så bra - lite tidsödande är det ju... Men det känns som ett rätt angenämt problem!

Hur som helst, rapport med bilder ska komma å det snaraste - men kanske inte idag...

8 kommentarer:

 1. Ser framemot rapporten!:)
  Och jag känner väl igen fenomenet med bilder som ska gås igenom, raderas osv....Vilken lycka att man inte måste betala för varje liten bild som man måste förr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, visst är det så. Och bara känslan av att kunna ta ett gäng bilder på samma motiv, med baktanken att "någon bör ju i alla fall bli bra" är rätt fantastisk!

   Radera
 2. Ja många bilder blir det. Vi får väl försöka ge oss till tåls och vänta tills du har valt ut dem du vill visa. Ha det så bra. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska förhoppningsvis kunna ske inom snar framtid.

   Radera
 3. I know... tror det blev ca 3000 bilder fran var Brasilien-resa...

  Men som sagt, ett ganska trevligt problem ända.
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett mycket angenämt problem - och i allra högsta grad ett typiskt i-landsproblem!

   Radera
 4. Det låter som ni haft en annorlunda och spännande/Intressant resa. Då blir det knäppa,knäppa med kameran och sen nödvändig rensning bland fotona. Jag tycker det är svårt att rensa, om det inte handlar om suddiga eller klart misslyckade foton. Alla foton har något att berätta, i alla fall för mig och då vill man inte saka dem.
  Lycka till med din gallring ;)
  kram,
  Lambergsfrua

  Som vanligt fixar jag inte att publicera annat än under anonym - fast jag inte alls är det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med. det är svårt att välja bort foton, men när det finns väldigt många av samma motiv, kan det vara en bra idé! Konstigt att du förblir anonym, fast jag vet ju vem den "mystiska anonyma personen" är vid det här laget.

   Radera