fredag 22 november 2013

Vimmelbilder från Phnom Penh


Det där med att vara i en storstad med kameran i högsta hugg innebär alltid att det dyker upp något värt att fotografera. Följden blir naturligtvis en himla massa bilder - mer eller mindre intressanta naturligtvis, men ändå... För egen del är ju de flesta intressanta, eftersom jag genom bilder kan återskapa ljud, dofter och även känslor som sammankopplas med just den bilden.

Och då bloggen tjänstgör som mitt nuvarande fotoalbum, så kommer de här: Vimmelbilderna från Phnom Penh! (Ni som tycker ni har sett tillräckligt från nämnda stad, kan bara undvika att scrolla ner, för det är "bara en massa bilder")
10 kommentarer:

 1. Det var "en härlig massa bilder."

  SvaraRadera
 2. Jag tjuvkikade medan jag scrollade, sorry... ;-)

  Visst tar man en faslig massa bilder! Jag knäpper som en galning, väljer dom jag vill ha till bloggen och sen är det på Anders lott att rensa och arkivera bilderna på ett smart sätt :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där med att rensa och arkivera "smart" gär inte alltid så bra, efter nog många "jag tar det sen" så finns det så många bilder att börja rensa i...

   Radera
 3. Nu har jag läst allt du skrivit om resan och njutit/förfasats av alla bilder du visar. En omtumlande resa med många tvära kast mellan modernt och gammalt, vackert och fasansfullt. Du berättar så intressant och är verkligen en duktig fotograf, Marina.
  Tack för att du delade med dig av dina upplevelser!
  Varma hälsningar från ett kyligt Karlstad, där isen i natt har lagt sig på Lambergstjärn...
  Lambergsfrua

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättekul att du tyckte om det! Längtar för övrigt lite till Sverige nu, och det ska bli lite skönt att komma hem till jul.

   Radera
 4. ÄLSKAR dina bilder som verkligen förmedlar hur det är i Phnom Penh - från alla vinklar. Få man be om fler bilder - jo tack. Åsså tar jag en Angkor till nästa bildkavalkaden - eller en Goldstar då;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njaej...nu blir det nog inga fler bilder (i alla fall inte just nu), även om också de sorterna fastnat på bild, även "Cambodja". (Sedan hittade vi inga fler inhemska varianter ;

   Radera
 5. Många fina bilder som förmedlar Kambodja på ett verkligt sätt. Tur att man inte är elektriker där!
  De där småfåglarna i bur, tror du att de ska bli mat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi vet inte riktigt, fick det aldrig klart för oss. Vi hoppas faaortfarande att man kunde köpa en fågel och släppa fri som någon slags symbol, men något säger mig att det kan vara fel...

   Radera