tisdag 20 maj 2014

Ny ö-vistelse på gång!

Nu tänker jag göra det igen, rymma till en ö några dagar! Den här gången går färden tillbaka till Gili Trawangan där jag tänkte spendera den kommande veckan.

Nu är tanken att jag ska ge mig på något jag aldrig har gjort tidigare. Jag har nämligen anmält mig till en tvådagars fridykningskurs! Jag har ju alltid pratat om att jag vill lära mig dyka, fast då har det handlat om dyk med tuber. Vid närmare eftertanke så har jag nu istället bestämt mig för att prova den här varianten. Något säger mig att jag kan ha mer glädje av att lära mig det, fast det vet man ju aldrig förrän efteråt...


Återkommer i vanlig ordning med rapport om sisådär en vecka när jag återvänt till stadslivet igen. Ha en bra vecka allihop!


13 kommentarer:

 1. Det är något med dykning som skrämmer mig, försvinna under ytan, djupet inunder mig, nej jag klarar det inte. Du är modig. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Dyka känns läskigt tycker jag.
  Jag lärde mig - hjälpligt - att använda en snorkel på Hawaii när jag simmade med delfiner.
  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 3. Oh vad mysigt och spännande!! Ser fram emot rapport!!

  SvaraRadera
 4. Du får väl lägga till ösamlare på ditt visitkort. Fridykning. Ja, man måste ju våga för att lära sig nåt nytt.

  SvaraRadera
 5. Ölivet är trevligt. Men som min man sa (från ön Guam r han) har man sett en strand, en ö och en kokosnöts ja då har man sett dem... Som öbo avskydde man öar,,, inget vi direkt sökte upp när vi var lediga.. Alltså ölivet. Njut av ledigheten och dykningen. Kram

  SvaraRadera
 6. Jag gillar verkligen din Island-hopping! Kul! :-)
  sv:
  Visst är den kul? "Nisse hult", en riktig klassiker! :-)

  SvaraRadera
 7. Jag önskar dig stort LYCKA TILL med ditt Bucket List projekt. Jag gissar på att du kommer att bli helt beigeistrad av din tvådagarskurs.

  SvaraRadera
 8. Att fridyka är roligt; men som allt annat så handlar det om att lära sig. Att våga lite på att man håller andan, att inte röra sig för mycket och därmed bränna kraft/syre mm.

  Är ingen expert, var länge sedan jag "snorklade" - vilket kanske mer beskriver min nivå av kunskap. Men jag har varit och dykt utan tuber i både i Egypten och Thailand. Tyckte faktiskt Egypten var bättre.

  Och det gäller att våga prova något nytt. Själv sprang jag 5km i går, mitt första motionslopp någonsin. Skrev precis lite om det. :-) När jag var i Singapore nyligen var det många som var ute och sprang på kvällarna - det är rätt populärt va?

  SvaraRadera
 9. Spännande! Och som redan sagt ja man måste ju våga för att lära sig nåt nytt. :-)

  SvaraRadera
 10. Så superkul!!! Ha det så jättebra och lycka till!
  Kram ☼

  SvaraRadera
 11. Du är fantastisk, modig och full av livskraft. Hoppas du får en underbar vecka.
  Kram Kim

  SvaraRadera
 12. Åh så spännande det låter, både med ön och dykningen. Ha det gott!!

  SvaraRadera