torsdag 16 december 2010

Pyntat och klart...

...eller i alla fall en bit på väg! Det blev lite panikartat när jag plötsligt insåg att det är fjärde(!) advent på söndag! Alltså var det bara att dyka ner i källarförrådet och leta julsaker. Väl där nere insåg jag till min fasa, att jag det sista som var inställt där var inte julsakerna, men efter att ha flyttat på golfbagar, högtryckstvätt, klädlådor och en hel del annat så hittade jag några lådor med rätt innehåll. (Det är inte klokt vad saker man kan få plats med i ett litet källarförråd bara man vill...)



Det blev en del pusslande med delar till advensstjärnor, det är ju alltid så, att de där sakerna som man vet precis vad de är till i januari, har man glömt när det blir december igen. Eller de där trasiga lamporna, som skulle fixas innan de skulle upp igen, eller den där skarvsladden man har glömt bort att man behöver... Efter lite letande efter passande ljus, och lite beslutsångest över i vilket fönster jag skulle ha vad, så är det äntligen lite julkänsla omkring mig nu. Adventsstakarna är på plats, likaså adventsstjärnorna, massor med levande ljus, ja till och med tomten sitter på sin plats i hyllan!



Nu känns det som att det kan få vara fjärde advent på söndag, för även om jag inte har varken kola, knäck eller pepparkakshus, så kan jag ju alltd dricka glögg och titta på alla ljus!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar