fredag 5 augusti 2011

"Men en regnig dag, då ska jag..."

                                                          
Vilken sommar vi har!

Det finns flera saker som skvallrar om hur varmt och soligt det är. Först och främst så är det naturligtvis alla brunbrända människor som finns överallt. Sedan har vi ju alla vattendrag, stora och små som är fyllda med badande människor. För att inte prata om uteserveringarna som är fyllda till bristningsgränsen. Det finns så mycket positivt och glatt med en lång solig sommar.

Sedan måste jag ju erkänna (och jag har en känsla av att  det kan finnas någon mer än jag som har det så) att det finns en del små(!?) detaljer inomhus som också skvallrar om sol och värme, t.ex dammråttorna som virvlar upp när man råkar röra sig för fort, kläd- och strykhögar som aldrig verkar minska och i mitt fall finns det även en lista över saker som ska göras innan jag åker iväg. Sådana saker som jag skulle fixa "en regnig dag", tror ni den minskar eller? Inte direkt!

Men nu börjar det ju dra ihop sig så smått, så nu får nog min "regniga-dags-lista" börja betas av ändå...fast kanske inte imorgon...

4 kommentarer:

 1. Hahaha, precis så tänkte jag med :) Tills jag inte pallade längre i förrgår! Haha...Men sommaren är fantastisk i år! Kan inte klaga alls :)

  SvaraRadera
 2. Ja....vilken sommar vi haft.
  Men som sagt...städningen blir lidande. Men å andra sidan. Städa kan vi göra på vinterhalvåret ;)
  Idag har vi faktiskt ingen sol. Första gången på Gud vet när.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Så vackra bilder du visar.

  I min "nästan regnlista" så fanns fönsterputsning. Litet sådant blev gjort idag, men det finns fler fönster kvar. Inte lyckat att putsa i regn, men idag har det varit mulet, varmt och endast regnskurar. Bra fönsterputsarväder!

  SvaraRadera
 4. Trillingnöten: Nej i år är det svårt att klaga!

  Camilla: Jag håller med helt och hållet, och jag är rätt övertygad om att ingen tar städningen ifrån oss!

  Zarah: Tack! Frågan är om det finns något "bra fönsterputsväder"...;)

  SvaraRadera