onsdag 21 september 2011

Jubileum!Idag är det exakt ett år sedan jag skrev mitt första inlägg och med bultande hjärta tryckte på "Publicera inlägg-knappen"!

Jag vet, att jag skrev att jag fundrade på vad jag gav mig in på, och den tanken kan väl slå mig fortfarande med jämna mellanrum. Jag har bläddrat lite i mina gamla inlägg och konstaterat att den första tanken, att jag skulle blogga för att berätta för "de där hemma" om hur det är i Singapore, vad vi gör och hur vi har det, har väl hållits till viss del.

Jag har lyckats får ner en hel del av nyttig information för någon som vill veta vad man kan roa sig med här. Jag har också fått ned en hel massa med onyttig information, men även det kanske kan ha sin charm.  Det finns väl även en del där man kan fundera över hur jag tänkte...

Oavsett vad, hur och varför, så har jag träffat väldigt många intressanta och trevliga människor här i bloggvärlden, en värld som jag inte visste fanns för ett år sedan, och bara en sådan sak!

Tidpunkten till ära har jag hittat en "flagcounter" och placerat i högermarginalen. Om den fungerar, så kan det ju vara kul att se varifrån alla besökare är, för det måste ju vara själva vitsen med den, om det inte är för att lära sig olika länders flaggor, vilket i sig inte vore så dumt i mitt fall.

Hur som helst, tack alla underbara vänner hemma och borta för att ni faktiskt läser det jag skriver (även om jag ibland kan fundera över varför...!) och eftersom jag tycker det är oerhört kul, så blir det säkert ett år till!

13 kommentarer:

 1. Grattis på 1-årsdagen!

  Jag gillar verkligen din blogg och jag har lovat mig själv att ta mig kragen och kommentera lite mer nu och inte bara smyga runt och vara hemlig.

  SvaraRadera
 2. Har du klarat att hålla stilen i ett år så kommer du sannolikt att fortsätta. Kör hårt. ;-)

  Ett problem som du möjligen har framför dig, som i alla fall drabbat mig, är hur man ska hantera bloggen den dagen man återvänder till Sverige.

  Mvh

  SvaraRadera
 3. Grattis till ettårsdagen!
  Jag har lärt mig en jäkla massa om Singapore sedan jag började följa din blogg.
  För övrigt är bloggvärlden en hel värld som inte jag heller hade en susning om innan jag började blogga. Nu skulle jag inte vilja vara utan den.

  SvaraRadera
 4. Grattis! Visst är det roligt att blogga men också att
  kika in hos andra bloggare.

  SvaraRadera
 5. Annefia: Jätteroligt att du gillar den och vad kul att du har "tittat fram".

  Krister: "I´ll do my very best..." Sen förstår jag att det kan bli problem när jag återvänder hemåt, men den dagen den sorgen.

  Gunilla: Tack!

  Nilla: Jo, och jag förstår att just kunskap om Singapore är något du verkligen har saknat hela ditt liv...;)
  Jag håller med dig, jag skulle inte heller kunna tänka mig att vara utan denna värld som jag inte visste fanns för bara ett år sedan, mystiskt men sant.

  Katarina: Visst är det så!

  SvaraRadera
 6. Grattis på 1-årsdagen!
  Själv blev jag också positivt överraskad över hur många härliga människor det finns i bloggvärlden. Och hur mycket spännande man kan lära sig genom dem.

  SvaraRadera
 7. Själv läser jag din blogg därför att den är trevlig. Jag tycker också det är spännande att läsa om livet i Singapore.

  SvaraRadera
 8. Märta: Ibland kan man fundera över hur man klarade sig innan man visste att de fanns!

  Per-Anders: Jättekul att du tycker det!

  SvaraRadera
 9. Grattis!! Vad kul! Tiden bara flyger iväg. Jag är inne på mitt andra jubileum strax...galet. Fortsätt!

  SvaraRadera
 10. Nilla: Haha, nej, men nu när jag har denna kunskap om Singapore skulle jag inte vilja vara utan den! Faktisch.

  SvaraRadera
 11. Så himla bra då - för det blir säkert mera!

  SvaraRadera
 12. Grattis på 1-årsdagen, Marina! Det är jättekul att läsa om ditt liv i Singapore!

  SvaraRadera