lördag 13 november 2010

En helt vanlig lördag

En helt vanlig lördag på den här sidan av jorden i mitten av november kan säkert se ut på många olika sätt, men ett är i alla fall säkert - man skottar inte snö!Ett rätt behagligt sätt att tillbringa delar av den är att ta med en bra bok och lägga sig några timmar vid den pool som hör till vårt husområde. Det  är en pool, precis som på vilken semesteranläggning som helst. Den stora skillnaden är att det inte är huggsexa om våra solstolar, beroende på att det är förhållandevis få västerlänningar som bor här, och de är väl de enda som är knäppa nog att vilja ligga i solen när det är som varmast!

Många väljer att kliva in i det ac-nedkylda gymet och ta några kilometer på rullbandet i stället, och det kan säkert vara bra, om man uppskattar det! Skulle det vara så att man föredrar att träna ute i värmen, så finns det ett par löpband i bassängen också...och om man vill vara ute och träna utan att bli blöt, så finns det även ett litet utomhusgym...allt för att inte invånarna ska behöva söka sig till "Biggest looser Asia".

 Efter ett par timmar i en solstol, insåg vi att det rådde akut brist på drycker i kylskåpet, men en liten lördagsutflykt till affären kan väl alltid vara trevligt...eller inte... Men efter inhandlande av div drycker, såväl med som utan alkohol, till tonerna av "Winter wonderland" och "Jingelbells" så var nog dagens stora måste avklarat. Nu återstår bara att ta itu det största lördagsdilemmat, och det är inte vad vi ska äta, utan var vi ska äta!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar