söndag 14 november 2010

Europatour (?) i Singapore

Jag har aldrig ansett mig vara något geni i geografi, men att spela Europatour i Singapore, det inser till och med jag att det kan inte stämma. Men på något vis är det väl någon som tänkt till ordentligt, för nu är det i alla fall så att det spelas just detta här i Singapore.

Det är klart, går nu Europatouren här, så måste man ju åka och titta - så det gjorde vi! Detta evangemang hölls ute på en golfbana på Sentosa island, och vi lyckades med hjälp av div kommunala färdmedel ta oss ut för att få uppleva detta live på plats!

Solen sken och där var massor med publik. Det vill säga, det var i alla fall massor av publik runt  "golfkändisarna" och de kanske inte är så många, vad vet jag, för runt somliga var det ingen publik alls. Nåja, varmt och skönt var det och en del bra golf hann vi med att se, sedan hände det något... helt plötsligt öppnade sig himlen, samtidigt som han den där åskguden började flänga runt med sin hammare så det stod härliga till!Eftersom det här sammanföll precis med våra planer att ta en liten vätskepaus, så gjorde det inte så mycket, vi hade ju faktiskt tak över huvudet. Vi grundade lite ordentligt med kaffe och en baconsandwich som vi tuggade i oss under tiden som spelet blåstes av på grund av regnet och åskan. Men, som sagt, vi hade det ju rätt torrt, så ett tag till kunde vi väl vänta... kan väl säga att ett par öl och ett antal timmar senare gav vi upp och åkte hem hem!Vet inte om det har regnat och åskat så ihållande tidigare så länge jag har varit här, men någon gång ska väl vara den första. Eller så var det helt enkelt hämnden för att någon hittat på att man skulle spela Europatourtävling i Asien!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar