torsdag 5 maj 2011

Underbar dag på Raffles Country Club

Idag tänker jag bara konstatera att jag har haft en kanondag med golfspel på Raffles. En underbart vacker dag som startade med att dimman lättade över vattnet och solen gick upp precis vid starten - så vackert!

Jag har sagt det förr och säger det igen, att spela golf här är faktiskt en riktig naturupplevelse. Bara känslan av att dela utrymmet med varaner och vackra färgglada fåglar istället för med rådjur och kråkor, plus att det är lite mer facsinerande att röra sig mellan palmer istället för tallar.

Sedan kan det ju vara så, att eftersom det precis som i så många fall tidigare är så katastrofalt svårt att tvinga ner bollrackarn i de där hålen, så kan jag ju alltid säga att "det var i alla fall en underbart vacker dag"...
(Jag har skrivit om det förut, så om någon känner att det är ett jättesug efter att få veta vad som finns mer än golf "Raffles Golf and Country Club" - vilket är en del precis som på alla andra - så finns det att läsa om här:
marinasbay: Säsongens första golfrunda

8 kommentarer:

 1. Det är fällane tur att det är vackert, för golf är ju inte värst kul.

  SvaraRadera
 2. Palmer i motljus - snyggt! Låter härligt med en promenad där förenat med lite excercise....

  SvaraRadera
 3. Nilla: Nu är det ju så, att jag tillhör den där förtappade skaran som av någon outgrundlig anledning tycker det där med att jaga en liten boll i fyra timmar för att försöka få ner den i olika små hål, är en rätt trevlig sysselsättning...egentligen begriper jag inte varför, men så är det - och om det dessutom är varmt och skönt så gör det ju inte saken sämre!

  Susanna: Nu måste jag ju erkänna, att i den här delen av världen vet jag inte hur mycket motion detta innebär... här behöver man ju gubevars inte ens gå! Men härligt är det ändå, och motionera kan jag ju göra en annan dag...;)

  SvaraRadera
 4. helt makalöst fantastiska bilder....
  golf....för mig är det terräng-krocket...
  jag är kass på det.

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga bilder!! Så underbart att se dagen komma...
  Jag har aldrig spelat golf och tänker inte uttala mej men helt odugligt kan det ju inte vara när så många håller på! Om jag fick spela i så vackra miljöer skulle jag helt klart anstränga mej för att lära mej spelet!
  Hur bra sving har en stelopererad??
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Ofrivilliga bloggaren: Tack så mycket! med tanke på att det är spontantaget med den lilla "fickkameran" så är jag rätt nöjd med resultatet själv. Vad gäller själva spelet, så är det faktiskt någon slags kombination av terräng-krocket och något slags oorganiserat skogsbruk...

  Lippe: Tack! Klart det går på något vis, kanske inte imorgon, men så småningom...:)

  SvaraRadera
 7. Väldigt fina bilder, speciellt den sista.

  SvaraRadera