söndag 23 januari 2011

Togetherness


Att tiger beer lyckades göra förra årets kinesiska nyår till sitt var ju inte så underligt, eftersom det då var tigerns år som skulle komma. Nu är det ju på väg att ta slut, och istället är vi på väg in i kaninens år, men även det har ölbryggeriet lycka göra en reklamkupp av!

Den här gången handlar det om att vi ska "Celebrate togetherness with Tiger", och det är ju naturligtvis den drickbara varianten av Tiger. För att riktigt understryka detta finns det en "guldskulptur" med ett kinesiskt tecken, en tolkning av "Lunar New year" och en symbol för samhörighet, som är framtagen av Tiger beer och utgiven i samband med det nya året.Jag vet inte riktigt hur vi ska tolka det, men vi har fått en sådan skulptur i vår ägo. Vi fick den av vår "lokale ölförsäljare" och om detta tyder på att vi är så mycket stammisar så han tyckte vi var värda den, eller om det helt enkelt är så, att han tyckte att vi betalt den flera gånger om i flytande form... Oavsett vilket, så står i alla fall denna vackra tingest på vår fönsterbänk och påminner oss om vår "togetherness" - eller bara om hur gott det är med en iskall Tiger!

1 kommentar:

  1. Har för mig att jag druckit Tiger Beer en gång på en Kinarestaurang i London. Servitrisen beskrev den som den asiatiska motsvarigheten av Budwiser. Låter kul att nyårsfirandet pågår i flera dagar.

    SvaraRadera