torsdag 31 mars 2011

Storstadstempo!

Nu håller vi storstadstempo minsann!! Har just nu besökare ifrån Sverige, och då blir det ju lite så, att vi ska hinna med så mycket som möjligt på den tid som finns till förfogande!

Kan ju säga att vi har startat bra, jag skulle vilja påstå att på de tre dagar som gått har vi avverkat en hel del av alla "måsten" i en rasande fart!

Vi har äit på Hawker center, shoppat på Orchard Road, åkt rulltrappan upp på utsidan av Orchard Central, tittat på alla vackra skyltar med märken á la "Dior", "Prada", "Gucci", "Cartier" etc, Pauserat på Boat Quay, åkt båt på Singapore River, tittat på orkidéer, provat öl på Brewwerks, vandrat genom Clarke Quay, tittat på utsikten från 70e våningen på Swiss hotell...ja, det var nog det som hänt så här långt...!
Som sagt, det är ju en del att gå över och man vill ju alltid hinna med så mycket som möjligt. Nu ska vi ta en liten paus ifrån det livet och göra en avstickare till Sibu, en ö på malaysiska ostkusten. Här ska vi tillbringa några dagar utan tekniska hjälpmedel och storstadshets, innan vi återvänder och gör "resten av Singapore"!!

3 kommentarer:

 1. Du låter som en utmärkt guide att ha!! Ha det så trevligt med ditt besök och er öresa!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Intressanta färger på de olika ölglasen. Det påminner mig om att det är fredag imorn...

  SvaraRadera
 3. Du kanske skulle satsa på en karriär som Singapore-guide?
  Den där lilla öturen skulle jag gärna hänga medpå just nu. Vi har fortfarande snö och drivis kvar här...Men inte så mycket iofs så jag kanske inte ska klaga, det är ju ändå april.

  SvaraRadera