tisdag 27 december 2011

God fortsättning!

Så var glada julen slut, slut, slut...-någon julegran hade vi inte i år, så det blev inte mycket att bära ut, men slut är det i alla fall på julhelgen för den här gången.

Vi har haft en jättemysig jul med hela familjen samlad, vilket inte händer ofta numer eftersom vi är rätt utspridda, så det har verkligen varit en fantastiskt rolig helg!

Vi har väl gjort som de flesta i vårt avlånga land, tittat på Kalle Anka tillsammans med ca 3.5 miljoner andra svenskar och ätit vår beskärda del av de nästan sju miljoner kilo skinka som säljs till julen. Ingen större tvekan om vad vi svenskar roar oss med på julafton, direkt...

Hos oss avslutades i alla fall julaftonen på sedvanligt vis med spel till sent inpå julnatten. Såå mysigt (trots att jag inte vann!)

Med andra ord så har det mesta varit precis som det ska - utom vädret! Dagmar sprang i och för sig förbi rätt fort och gjorde inte så stort väsen av sig här, jämfört med på andra ställen, men hon verkar ha någon kompis som hamnade lite på efterkälken och har besökt oss idag... Förhoppningsvis blir det inte långvarigt. Annars så känns det mer som påskhelg än julhelg vädermässigt. Lite skillnad mot förra årets julhelg! Lite synd att det inte skulle kunna vara sådär "svenskt lagom."

Oavsett väder, så har vi haft en fantastiskt härlig julhelg och nu vill jag bara önska er alla en God Fortsättning!

dec. 2011

dec. 2010

9 kommentarer:

 1. Ja, inte var det mycket snö inte :) Vad härligt att alla kunde samlas för en gångs skull!

  SvaraRadera
 2. God fortsättning önskar jag dig också!
  Jag fick nöjet att stifta bekantskap med Dagmar...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack detsamma! Önskar god fortsättning och ett gott Nytt år! Imorgon åker vi till Kiev för att fira in det nya året där!

  SvaraRadera
 4. Tack detsamma! Häftiga kontraster i dina decemberfoton.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack detsamma, Marina! Plocka svamp i december. Makalöst! Får rapporter från dem som plockade in årets sista rosor till jul också. Kram

  SvaraRadera
 6. Maria: Tack!

  Trillingnöten: Ja, det var verkligen jättekul!

  DOB: Antar att det är en bekantskap man kan vara utan...

  Freedomtravel: Ha en jättebra resa!

  Sarah: Ja, den kontrasten är rätt påtaglig.

  Amis: Visst är det sanslöst!? Färgerna utanför fönstren här är troligen inte så annorlunda mot de ni har hos er...inget vitt här, inte! Hoppas ni har haft en bra jul!

  SvaraRadera
 7. Verkligen kontrasternas kontrast på de där två fotona. Helt galet vad "varmt" det är nu... :-P

  SvaraRadera
 8. Västgötskan: Nej, inte kan vi påstå att det varit mycket till vinterväder...

  SvaraRadera