söndag 10 mars 2013

Bada bort oturen

Det låter väl som en kanonbra idé - att vända otur till tur genom ett bad!?

Precis det kan man använda den här lilla flaskans innehåll till. Om man skulle känna sig lite väl mycket otursförföljd så fyller man ett badkar med vatten, droppar i lite av flaskans innehåll och kryper själv ner däri och vips så förbyts oturen mot tur!


Tro det eller ej, men det är så flaskorna säljs, som "Bring Back Luck Oil". Och för att man ska vara säker på att det är äkta vara man köper, så fanns här texten "Beware of immitations", så det betyder ju att de här måste fungera...eller hur?

Jag var tvungen och kontrollera upp det här lite närmare, och det finns massor av den här sortens varor att köpa över nätet. Oljor som kan användas till det mesta. Till exempel att stryka runt dörrar och fönster för att hålla oturen borta, eller varför inte stryka den på bilen för att undvika olyckor och parkeringsböter!

Vem vet, jag kanske ska testa, om jag köper en lott och det inte är någon vinst, kan jag ju gå hem och bada, för att sedan köpa en ny lott, och då...!!

10 kommentarer:

 1. Olja mot parkeringsböter, det tror jag stenhårt på, vilken marknad som finns...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det låter verkligen som om det har alla förutsättningar att fungera!!

   Radera
 2. Bra att de varnar för piratkopior.
  Jag undrar vad som händer om man tömmer hela flaskan i badet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog då man får skrapa triss i TV-soffan ;)

   Radera
 3. Undrar hur de utvinner den oljan och av vad?

  SvaraRadera
 4. Smörjer man in bilen för att undvika parkeringsböter...?? ;))
  Skulle nog behöva en stor flaska för att äntligen bli av med alla bloggproblem och sjukdomar. Skicka en 1-litersflaska är du snäll!
  Kram Elle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Datorn var ju ytterligare ett lysande användningsområde! Och om den går sönder i posten så måste det ju bara innebära att ingen post kommer att hamna fel :)

   Radera