fredag 12 juli 2013

Sommarväder!

Den största fördelen med det underbara väder som vi har begåvats med de senaste veckorna måste vara att man inte behöver göra något nyttigt inomhus. För det är ju så, att om solen skiner "måste" vi vara utomhus! Och det är väl en himla tur, speciellt med tanke på att inomhus finns det massor av "borde-göra-saker", men det bästa (eller värsta, beroende på hur man ser det) med de sakerna är att det aldrig är någon som tar dem ifrån en.

En av alla de där "borde-göra-sakerna" upptäckte jag i mitt letande efter en batteriladdare. Visst hittade jag laddare, men naturligtvis inte den jag sökte. Däremot fanns det massor mad laddare till olika elektroniska prylar som troligen inte finns kvar överhuvudtaget. Men det kan ju vara bra att ha kvar en laddare, man vet ju aldrig när det dyker upp något gammalt som passar...eller...???

Sedan finns även det omvända förhållandet naturligtvis. Det finns gamla elektronikprylar utan laddare, men varför inte, man vet ju som sagt aldrig när de kan komma till användning igen...

Om det nu vore så väl att "borde-kolla-igenom-och rensa-ut-lådorna" bara bestod av laddare och elektronikprylar kanske det skulle vara rätt ok ändå, men eftersom nu läget inte är riktigt så, hoppas jag på fortsatt vackert väder under en lång tid framöver.

4 kommentarer:

 1. Sommar är vädrets område, iallfall i Sverige. Kablar, usch, det gäller att ha rätt sorts kabel med sig beroende på vilken pryl man ska packa ner på resan. Ha en bra dag! Njut!

  SvaraRadera
 2. Det där med elektroniska prylar och laddare känner jag igen! :)

  SvaraRadera
 3. Det är därför en och annan regndag inte gör så mycket när det är sommar. Det är då man kan rensa den där lådan med elektroniska prylar.

  SvaraRadera
 4. Det där känner jag väl igen. Vi har som motto under sommaren att fixa saker från inomhuslistan när regnet och kylan kommer. Annars gäller det att vara ute, njuta och inte ha något som helst dåligt samvete. Vad trött jag är på alla laddare i samlingen.

  SvaraRadera