tisdag 10 september 2013

Mina fotsteg i ditt hjärta

Så lite som jag läst den här sommaren, vet jag inte när jag gjorde senast, men det har på nogot vis inte riktigt funntis tid till det. Det känns som om det har varit något annat hela tiden. Men några böcker har det ändå blivit, och en av dem är Bosse Lidéns "Mina fotsteg i ditt hjärta".

Bosse har jag "hittat" här i bloggvärlden och följer med nöje hans blogg med mysiga kåserier och händelser från vardagen. Boken är hans debutroman, och den är på något vis skriven i samma "feel good-anda" som bloggen.

Det är en bok med en mjuk och fin ton rakt igenom och den handlar om Sebastian som återvänder till sin hemstad som vuxen för att där återuppleva sin första högstadietermin. En termin som på många vis var omtumlande för den unge Sebastian, och som satt djupa spår i honom som vuxen. Läsaren får följa med och återuppleva tiden tillsammans med honom med allt vad det innebär i form av kärlek, kompisar hopp och svek.

Det är som sagt en mysig bok, och för egen del var den stora behållningen alla minnen. Sebastian börjar nämligen sjuan samma år som jag själv gjorde entré i högstadievärlden och här finns mycket att le igenkännande åt. Och jag kan bara säga som så; Tack Bosse för en fantastisk nostalgitripp!


4 kommentarer:

 1. Den boken har jag hört talas om.
  Den vill jag också läsa!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt, och jag har den kvar till några kulna höstdagar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är helt klart en mysbok för kulna höstdagar!

   Radera