fredag 17 april 2015

En lyxhustrus dilemma

Nu tänkte jag bara tala om att det där med att vara lyxhustru är inte alltid bara en dans på rosor, det medför ju vissa förpliktelser också. Bara så ni vet!

Precis som inte det är arbetsamt nog att få dagarna att gå utan att ha något speciellt som "måste göras", finns det dessutom saker som faller på min lott bara sådär... Nu vet inte jag om det även gäller för de där fruarna i Hollywood, men i alla fall för just den här frun hjälpte det inte att hon blev lyxhustru i Singapore - strumporna ska sorteras i alla fall!

Kan någon förklara för mig varför man inte som man kan handla x antal par likadana strumpor i svart eller blått? Varför måste det vara olika? det är ju ett helt företag att para ihop de där rackarna! Och inte nog med att det inte är alldeles enkelt att hitta de som hör ihop, det fattas ju alltid någon också! Jag trodde bara det var svenska tvättmaskiner som åt strumpor, men icke så, maskinerna på den här sidan är precis lika hungriga.

Om ni frågar mig så förstår jag egentligen inte varför man överhuvud taget måste ha strumpor när det är 30 grader varmt, men det är klart, går man omkring i ett kylskåpskallt kontorslandskap på dagarna kanske det behövs. Jag kan ju liksom styra mina "måste-inte-göra-saker" till varmare regioner om man säger så.

Ok, ett i-landsproblem i den övre skalan kanske, men icke desto mindre! Och ni behöver inte tycka sådär jättesynd om mig, bara liiite...


16 kommentarer:

 1. Jag förstår dig! Det bästa vore att köpa typ 3 st. 4-pack blåa och alla likadana så är det klart, hehe! Du får styra upp det där Marina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alternativt så slänger jag alla så "någon" får gå barfota ;)

   Radera
 2. Det är väl klart att man måste ha olika strumpor. De ska ju matcha såväl skor som byxor tänkte jag förr under min klädsnobbsera. Numera då jag inte ens kan ha skor och "snyggbyxor" så har jag bara i undantagsfall strumpor och då är de alltid svarta. Man kan väl säga att förutsättningarna styr. Så var glad för att du har en man som kan ha både skor och byxor.:-D.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok - jag lovar att inte gnälla något mer ;)

   Radera
 3. Som lyxhustru kan du ju alltid anställa ett hembiträde för det jobbet;-)
  Å du - gör som jag och köp strumpora åt maken. Då får du som du vill;-)
  Å i vårt hushåll är det jag som har olika strumpor. Konstigt med tanke på att makens alla har samma färg;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmmm...det tål att tänkas på, någon som bara sorterar strumpor kanske inte vore så dumt...;)

   Radera
 4. Man måste ha strumpor i luftkonditionering. Jag talar av erfarenhet. :) Det rum jag arbetar i blir rätt kylslaget när luftkonditioneringen går för högvarv.
  Hur äter tvättmaskiner strumpor? ;) Jag bara undrar eftersom mina maskiner aldrig gjort det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter som en fantastisk tvättmaskin!

   Radera
 5. Vi har också en tvättmaskin som äter strumpor. Men å andra sidan så måste kanske tvättmaskiner också mat?
  Att ha olika färg på strumporna kanske inte är så tokigt alls när det kommer till kritan. Visar kanske bara på att det finns en människa bakom som är mångsidig och flexibel?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är helt övertygad om att det finns gott om tvättmaskinsnäring i strumpor ;)

   Radera
 6. Min man får ha ordning på sina egna sockar, men så ser det ju ut som det gör i lådan också! Total kaos!
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror jag ska börja införa strumpkaos i den lådan ;)

   Radera
 7. Även spanska tvättmaskiner äter strumpor...

  SvaraRadera
  Svar
  1. En internationell företeelse alltså ;)

   Radera
 8. Åh jag avskyr strumpsortering! :D

  SvaraRadera