onsdag 16 december 2015

På väg igen...

Imorgon är det dags att lämna julpudlar, rosa renhornsbeklädda sjöhästar och annat julpynt för en kanske något mer normalt julpyntad stad. Om inte annat så är troligen mängden julpynt mindre där. Med andra ord styr vi kosan mot Sverige i morgon för årets julfirande. Även om vi inte kommer att lyckas samla hela familjen på just julafton så kommer vi att träffas allihop några dagar innan jul. Det är numer ingen självklarhet att vi lyckas få till det och alla kan vara på samma plats samtidigt så det ska bli fantastiskt kul!

Nu har det varit några dagar då sociala medier visat vackra vita och frostiga bilder från Sverige, men om SMHI får rätt så ser det väl ut som om vi missar den biten. De visar en massa plusgrader, så någon vit jul får vi väl inte, men det får gå bra ändå. Det blir jul i alla fall, det gör det varje år oavsett snömängd. Och i ärlighetens namn så är det väl mer regel än undantag numer att tomten bör lämna renar och kälke hemma och istället ta cykeln eller så. Hur som helst så ska det bli kul att komma hem till familj och vänner, oavsett vilken färg det blir på julen.

Det här innebär också att mitt "fredagstema" idag kommer att läggas ut på torsdag eftersom jag på fredag kommer att befinna mig mestadels på resande fot. Bara så ni vet...

14 kommentarer:

 1. Haha! Ja, snart får nog tomten pensionera renarna och skaffa sig en mountainbike i stället. Visst blir det jul oberoende av vädret. Ha det bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han får väl blanda sig med de andra "memilsarna" på cykel ;) (Läste precis om dessa "medelålders män i lycra" och deras framfart på cykel med fara för sig själv och andra!)

   Radera
 2. Så härligt, önskar dig en bra resa.

  SvaraRadera
 3. Snacka om kulturkrock - Singapore mot Karlstad... Men kul att hela familjen kommer att vara samlad. Jag menar julen är ju en familjehögtid egentligen.
  Ha en bra resa hem nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det ska bli mysigt att "riktigt få rå om" dem allihop några dagar.

   Radera
 4. Trevlig resa och Välkommen hem!

  SvaraRadera
 5. Ha en fin resa till Sverige och hoppas att ni får en bra jul!

  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Tack! Förväntar mig en vacker gnistrande vit jul...

   Radera
 7. Ha en trevlig svensk jul!!!
  Vill passa på att önska dej: God Jul! Nadolig Llawen! från Wales.

  SvaraRadera