tisdag 19 juli 2011

Fritidsnöje eller total idioti?

Jag vet att jag har nämnt det förr, men jag måste få säga det igen: Det kan inte finnas något mer mysko släkte än golfare (underteckad inbegripen!).

I natt vaknade jag av ett mycket ihållande smattrande på sovrumsfönstret, och åtskilliga millimeter senare, när väckarklockan började föra oväsen, vad gör jag då? Jo, istället för att helt enkelt konstatera att regnet fortfarande strilar från en otroligt jämngrå himmel och krypa tillbaka under det varma sköna täcket, så skuttade jag upp och iklädde mig full regnmundering och tillbringade hela förmiddagen på golfbanan!

Nu skulle man ju kunna tro att jag skulle ha varit ensam ute i detta väder, men eftersom det nu är golfare vi pratar om, så var vi en hel hög med lika dumma personer, som samtliga valt bort en varm säng med en kopp kaffe och en morgontidning till förmån för en klassvåt golfbana... visst kan man fundera över vad det är för fel på alla dessa människor.

Men, men, av någon outgrundlig anledning så är det himla roligt, och frisk luft får man ju i alla fall...och det händer ju faktiskt att solen skiner också...

7 kommentarer:

 1. Hahaha. Men du, det finns galningar i världen och ibland tycker jag det är skönt att kunna tillhöra den skaran. Även om jag aldrig skulle gå ut och golfa i regnet en morgon :)

  SvaraRadera
 2. terrängkrocket?
  beundrar din passion vännen! jag fotar ju vid havet, i halv orkan...så jag vet vad du pratar om...
  kram E

  SvaraRadera
 3. Spelar ingen roll vad folk gör om de blir lyckliga av det!! Jag har gjort många tokiga grejer i regn så det är nog bara det att man har något som lockar tillräckligt och så får det vara nästan vilket väder det vill!!
  Golfa du som många andra och så håller vi andra på med våra underliga intressen ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Trillingnöten: Nej det kanske (men bara kanske!) finns vettigare saker att göra när det regnar...

  DOB: Ja, eller någon slags primitiv variant av jordbruk...jag skulle förmodligen också kunna ställa mig vid havskanten i halv orkan, så bara det är kul så vet väl galenskaperna inga gränser!

  Patrik: Mmm, det är just det som är så knäppt :)

  Lippe: Nej, det finns ju faktiskt dom som påstår att det inte finns något dåligt väder, och så är det säkert!

  SvaraRadera
 5. Är det alltså så himla roligt att golfa?!

  SvaraRadera
 6. Ja, det är ju det...och då ska du veta att för ca 10 år sedan var detta det sista jag skulle göra och jag idiotförklarade alla golfare...så det kanske var där någonstans jag "gick vilse" ;)

  SvaraRadera