fredag 15 juli 2011

Regn med soffmys

Så kom regnet och kylan som tidningarna har förberett oss på senaste veckan! Himla tur att de har det, förresten, för tänk om vi hade blivit överraskade, vad hade hänt då? Ja, troligtvis hade vi väl både frusit ihjäl och drunknat eftersom vi har så få byggnader som står emot regn och kyla...

Nej usch, vad jag kände mig hemsk och sarkastisk nu - det som är så väldigt olikt mig...eller kanske inte ändå!

Men ni måste väl ändå hålla med om att kvällstidningarnas löpsedlar, speciellt sommartid, handlar oerhört mycket om just väder. Fast lite variation kan det ju vara: "Nu kommer värmeböljan!" eller "Regnkaos i hela landet!" Ja, ja, om man blandar och ger nog mycket så blir det väl rätt förr eller senare.


Tidning eller inte, idag har det i alla fall regnat hela dagen och det är väl synd att påstå att det varit varken varmt eller skönt och eftersom inte solen skiner, så är det ju legalt att vara inomhus. Ibland kan det faktiskt vara rätt skönt det med, så nu tänker jag faktiskt sjunka ihop i ett soffhörn med en bra bok i högsta hugg, så det så!

5 kommentarer:

 1. En utmärkt dag att tvätta, läsa och äta sockerkakssmet!!

  SvaraRadera
 2. Vi har haft ett stilla sommarregn här hela dagen, och ganska kallt. Men till kvällen kom solen, och då var sommaren här igen... ;o)) Systerdöttrarna ska på fest imorgon och jag har lovat fixa till dom. Hår och smink. Så det blir tidig väckning för mej så jag tar nya sticktidningen och kryper i koj... Tvålen skickar jag iväg på måndag ;o)

  SvaraRadera
 3. Det är ljuvligt att äntligen få kura ihop sig - har verkligen längtat mycket efter det!

  SvaraRadera
 4. Lippe: erkänner att just det där med sockerkakssmeten inte slog mig, men det är kanske ingen dum ide...!

  Tina: kul! Ser fram emot detta!

  Susanna: det blev verkligen en riktig "kurdag" av gårdagen!

  SvaraRadera
 5. Ja, jag blir lite trött på att det alltid ska skrivas om vädret :) Man blir ju ledsen i förtid och så kanske det inte ens blir så som de säger...nae. Jag går från dag till dag och njuter när det regna också!

  SvaraRadera