torsdag 24 maj 2012

Allt blir inte som man tänkt sig...

Ibland blir det ju inte riktigt som planerat. Oftast har det ingen större betydelse, för det är bara att tänka om, och det brukar aldrig vara några problem. Det är väl en av anledningarna till att ibland kan det vara lika bra att låta bli att planera, eftersom det i alla fall "blir som det blir".

Fast resor kräver ju viss planering, vare sig man vill eller inte. Min hemresa lyckades jag få till sådär himla bra och välplanerad. Hittade efter en hel del letande en hyfsat billig resa till Stockholm härifrån, med mellanlandning i Köpenhamn. Kanon för min del, jag kunde ju "hoppa av" i Köpenhamn och ta mig därifrån med flyg till Karlstad. Och inte nog med det, det var ingen väntetid! Vilket skulle innebära att jag var på plats hyfsat tidigt också - bara såå bra!

Tror ni jag var stolt över mitt "resefynd"? Jojomen, absolut! Vilket flygbolag? Om jag säger som så, att första delen av resan är fortfarande inga problem, däremot uppstod det ett litet(?) problem när det gäller sträckan Köpenhamn-Karlstad som var bokad med Skyways...Låter det som en bra idé? Knappast!!

Som sagt, ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig...!

11 kommentarer:

 1. Ja, det var väl helt enkelt för bra! Själv vet jag om att mycket kan hända, jg har 30 timmars resa hem i sommar,, Hoppas det löser sig med en ny alternativ resa,,

  SvaraRadera
 2. Men nej så förargligt! Hoppas det löser sig på bästa sätt iaf! :)

  SvaraRadera
 3. Trist! Hopplöst att veta i förväg vilka flygbolag som eventuellt tänker sätta sig i konkurs... Hoppas att det löser sig på nåt bra sätt!

  SvaraRadera
 4. Tur att Freedomtravel visste att Skyways gått i konkurs så slipper jag fråga och erkänna mina oceaner av okunskaper i ämnet!! ;)

  Hoppas det löser sig :D

  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag håller tummarna för dig, att det ska lösa sig!

  SvaraRadera
 6. Du får åka tåg från Köpenhamn och lasta dig med många bra böcker, då hinner du läsa mycket och titta ut genom fönstren och verkligen känna att du är i Sverige.

  SvaraRadera
 7. Tack allihop för era förhoppningar om att det ska gå bra och det är klart att jag kommer till Karlstad på något sätt. Det är väl mest att det blev så mycket bökigare än jag hade tänkt mig...(Prata om i-landsproblem!) Det blir flyg vidare till Arlanda (det som jag ratade i första bokningen!, sedan får det nog bli en hederlig buss från Stockholm, men som sagt, hem kommer jag även om det blir ett antal timmare senare än planerat.

  SvaraRadera
 8. Inga pengar tillbaka då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har kommit på att resan är bokad men amex-kortet, så med lite tur så kanske...

   Radera
  2. Det var det jag tänkte....håller tummarna!!!

   Radera