onsdag 30 maj 2012

Mot Sverige!

Så var det dags att krypa fram ur idet för den här gången.

Jag antar att det är ungefär så man känner sig som björn, man vaknar, ruskar lite på sig, tycker det är lite småkyligt med samtidigt mysigt att vara tillbaka och det är väl ungefär samma känsla som kommer att infinna sig hos mig om något dygn.

En stor skillnad på mig och björnen dock, är att han behöver inte fundera på vad resväskan väger! jag förstår inte hur "bara en sådan och bara en sådan" kan bli så tungt och trångt - det är ju trots allt "bara en"...

Nu ska jag alltså njuta av den svenska sommaren (for good and bad!) ända fram till i september med allt vad det kommer att innebära: filmjölk, saltlakrits, doft av liljekonvalj och syren, vitsippsbackar, skogsutflykt med kaffetermos, bad i kallt och friskt vatten, grilldoft, utomhusservering med infravärme och fleecefilt och det ska bli alldeles underbart! (sen åker jag väl tillbaka när det räcker med underbart för den här gången!)

 Dags att byta utsikt för några månader framåt.13 kommentarer:

 1. Trevlig resa till "mellanmjölkslandet" och ät extra sill och potatis för mig också!!

  SvaraRadera
 2. Mysigt! Jag hoppas att sommaren här blir riktigt bra!

  SvaraRadera
 3. Härligt! Hälsa till "sola i Karlsta" från mig!

  SvaraRadera
 4. Önskar dig en skön resa och vistelse i vårt underbara land.

  Kärlek.....

  SvaraRadera
 5. Låter ju underbart att njuta av svensk sommar - den är bara bäst - och sedan återvända till varmare breddgrader när hösten kommer!

  SvaraRadera
 6. Åker själv inte hem förrän i början av juli och stannar till mitten av augusti. Men i år längtar jag faktiskt hem och kommer stanna längre än jag gjort de tre tidigare somrarna. I år blir det fem veckor i stället för tre! Och när vi åker tillbaka till Tyskland hoppas jag att bilen är full med svenska minnen. Och mat...

  SvaraRadera
 7. Perfekt tid att komma hem! Varmt välkommen , även om det snarare är ett litet kyligt välkomnande vädergudarna bjuder på.

  Underbara bilder!

  SvaraRadera
 8. Snacka om att planera smart; Sverige på sommaren och Singapore på vintern...

  SvaraRadera
 9. Du får skynda dig, liljekonvaljen är snart över och förbi.

  SvaraRadera
 10. Tack allihop! Jo, jag kom ju fram och även om inte vädret har visat sig från sin bästa sida, så är det härligt att vara här!

  SvaraRadera