lördag 26 oktober 2013

50 Greatest Photographs of National Geographic


Så heter den utställning som i dagarna avslutas efter att ha visats i "Singapores välkomnande hand", eller "Lotusblomman" som det även kallas, Singapore ArtScience Museum. Museet som ser ut som en lotusblomma och som ligger invid det maffiga Marina bay sands.


En fantastisk utställning där de 50 mest välkända fotografierna från National Geographics historia visas. Här finns helt underbara bilder och dessutom får man sig historien bakom till livs. Så många fantastiska historier!Att det är svårt att ta riktigt bra bilder visste jag redan, men nu är frågan om jag inte inser att det är även svårare än jag trodde! Men det spelar ingen större roll, jag tycker det är kul, och ibland blir det bra och ibland mindre bra, men huvudsaken är väl kanske att jag fångar det jag vill på bilderna, och det gör jag ju i alla fall ibland... Dessemellan kan jag ju alltid njuta av de riktigt duktiga fotografernas alster!
Jag gjorde ett inlägg efter mitt första besök på museet och om någon vill läsa om lite mer allmänna fakta om det och om mina första intryck av Singapore Art and Science Museum, be my guest!


8 kommentarer:

 1. Det verkar vara en utställning värd att se, fantastiska bilder!

  SvaraRadera
 2. Waow vilka bilder! Skulle gärna se den utställningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det om den skulle "råka ha vägarna förbi"!

   Radera
 3. Jag imponeras mest av byggnaden / lotusblomman. Wow!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ju en del byggnader att imponeras av i det här landet...

   Radera
 4. Den utställningen skulle jag vilja se!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det fanns en hel del fantastiska foton att titta på!

   Radera