måndag 7 oktober 2013

Världens bästa tidning!

Nu är det klart! Jag är med och gör världens bästa tidning! Eller, det kanske inte är hela sanningen, men i alla fall väldigt nära...


Jag är ju med och gör Swea Magazine här i Singapore. En tidning där vi är ett glatt amatörgäng som skriver och fotar. Naturligtvis är innehållet troligen mest kul för de som bor här, men det finns även en del matnyttgt för utombys boende, till exempel artiklar från olika resmål.

Oavsett vad man tycker om den, så är vi i alla fall omåttligt stolta just nu, eftersom just vår tidning utsågs till världens bästa Sweatidning vid världsmötet i Bologna. Kruxet är att nu har vi ytterligare något att leva upp till i nästa nummer som är under tillverkning och kommer i december, men det känns väl som en rätt ok utmaning!

För er som inte sett den tidigare, och är lite nyfikna, så finns senaste numret här (s.1-45) och här (s.46-92)

8 kommentarer:

 1. Det är alldeles underbart att göra en tidning! Lycka till även med nästa nummer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket - det är full aktivitet på skrivfronten just nu, så förhoppningsvis ska det bli ett nummer två detta året också!

   Radera
 2. Vad duktiga ni är! Jag har ju sett den förut och vet att den är proffsig. Grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Just nu är vi ju lite extra stolta över den skulle man kunna säga...

   Radera
 3. Vad kul att medverka i skapandet av en tidning!! Lycka till med utmaningen...
  Kram Elle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som vanligt så känns det i nuläget som att vi inte kommer att hinna få ihop det, men förhoppningvis går det den här gången också...

   Radera