onsdag 9 oktober 2013

Negativt magnetfält?

Ibland kan jag inte låta bli att fundera över om jag utstrålar negativa radiovågor eller något liknande. Väldigt ofta (inte riktigt varje gång, men nära nog) när jag närmar mig tekniska apparater händer det något. Och med "händer något" menar jag egentligen att det inte händer mycket alls, eller närmare bestämt att de slutar fungera, eller fungerar vidare med mycket begränsad kapacitet.

På min senaste arbetsplats gick det så långt att kopieringsmaskinen började blinka "pappersstopp" redan när jag klev innanför dörren i kopieringsrummet! Här hemma handlar det mest om dator och tv. Och jag vet att alla säger att varken datorn eller tv:n "gör något själv", men jag tror stenhårt på att det är så! Om apparaterna slutar fungera när jag kliver in i rummet, då måste det ju helt enkelt vara så att jag sänder ut något mystiskt som fortplantar sig genom rummet. Något som gör att de olika apparaterna meddelar varandra att "Nu kommer hon, gör något kvickt, annars börjar hon trycka på fel knappar igen!"

Ja, inte vet jag, men något är det absolut. Och när till och med stadens fontäner slutar spruta vatten när jag går förbi, då kan man ju börja fundera...

12 kommentarer:

 1. Men oj, så märkligt!!!

  Jag kan ha lite bekymmer med datorn ibland (fast nu var det ett tag sedan...) och då testar jag typ ALLT. Särskilt alla enkla grejer som att starta om programmet, öppna något annat eller starta om datorn. Fem timmar senare kommer maken hem och jag beklagar mig våldsamt. Då testar han alltid det ALLRA första som jag också såklart testade först och sedan säkert tre gånger till utan resultat. Och givetvis funkar det direkt när han gör det.

  Sånt gör mig helt galen. Jag framstår ju som en idiot! Morr på sånt!

  Men fontänerna brukar inte sluta spruta vatten när jag går förbi... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har slutat känna mig som en idiot när det händer något med datorn, jag intalar mig att det är datorns fel och lämnar glatt över den till någon annan som kan fixa!

   Radera
 2. Oj, oj! Haha! Det där låter spännande. Nästan lite creepy...jag börjar tänka på polstergeists och sånt. Men sådana brukar väl ha någon slags budskap til en? Och vad skulle fontänerna i stan vilja säga dig, kan man ju undra...
  ;-)

  SvaraRadera
 3. Hahahaha...du det där låter inte bra ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Vi är nog rätt många som delar rädslan för att ha negativ inverkan på tekniska prylar.
  Alldeles nyss gjorde jag "ingenting" och nu kan jag plötsligt inte se om det finns kommentarer att publicera på min blogg. Vad göra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lyckades lösa problemet med publicering av kommentarer. Mest imponerad är jag av att jag denna gång oxå kommer ihåg vad jag gjorde.

   Radera
  2. Skönt att det löste sig, och ännu bätre att du faktiskt kommer ihåg hur det gick till!

   Radera
 5. Marina! Du blir mer och mer intressant. Du tror inte att du kan utnyttja denna begåvning på något sätt? Du får absolut inte slarva bort denna talang. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen risk - det är en väl bevarad talang...;)

   Radera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera