onsdag 31 december 2014

Gott Nytt År

Så var det snart slut på 2014 och det är dags att lära om igen. Nu ska det till en femma istället för en fyra, och det lilla enkla kan bli ett nog så stort problem.

Jag vet inte om det är ett ålderstecken, men var det här året tog vägen vet jag inte riktigt, det bara försvann, sådär lite "swisch" bara. Men visst känns det lite som en varningssignal om man börjar gå om kring och med lite lagom himlande ögon säga, "det går bara fortare och fortare", så det struntar jag i.


Nu är det dags att ta nya tag och se fram mot nästa år och visst kan det vara lite spännande att fundera över vad det kommer att föra med sig. Jag tänker i vanlig ordning inte avlägga något löfte som jag ändå kommer att bryta. Och om jag ändå mot förmodan skulle få för mig att avlägga något löfte så skulle det väl i så fall vara att jag ska försöka må så bra jag bara kan och ta vara på tiden här och nu. Jag är fullt medveten om att det kanske inte alltid är så himla enkelt, men att ha den inställningen är ju i alla fall ett stort steg i rätt riktning.

För egen del kommer väl i alla fall några månader att tillbringas i värmen i Singapore. Troligen handlar det då om att "packa ihop" vår tillvaro där för att återvända på allvar till Sverige igen. (Det är i alla fall vad vi tror just nu, är kanske bäst att tillägga den här gången, jag har ju "flyttat hem" förut...)

Nu är det inte så många timmar kvar av det gamla och med tanke på att våra vänner på andra sidan jorden snart börjar fira så är det kanske dags att plocka fram champagnen och skåla lite med dem också innan det blir dags för tolvslags-skumpan här.

Ha nu en riktigt bra nyårskväll allihop och ett riktigt

Gott Nytt År

Så ses vi igen nästa år!
11 kommentarer:

 1. Gott Nytt år, så hörs vi på det nya året! :)

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt år, så hörs vi på det nya året! :)

  SvaraRadera
 3. Mitt nyårslöfte blir också att må så bra jag bara kan, gärna bättre än för tillfället.
  Kul med vänner världen över så att du kan sprida ut nyårsskålandet.
  Gott slut och Gott Nytt År! och på återseende 2015.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där med att sprida ut firande kanske man skulle praktisera när det gäller fler högtider.

   Radera
 4. Att må så bra som möjligt låter bäst.

  Gott nytt år!

  SvaraRadera
 5. Åren tycks gå fortare men det upplever jag att de gjort länge.
  Skall bli spännande att se hur ert nya liv blir framöver.
  Gott Nytt År!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det härligt att ha den spänningen, att man inte har en aning om vad det nya året kommer att föra med sig.

   Radera