onsdag 31 december 2014

Nu blev det många böcker...

Jo, nu blev det många inlägg om böcker. Jag får väl be om ursäkt om det blev tråkigt, men då har man ju som bloggläsare den fantastiska möjligheten att välja vad man vill läsa och vad man vill hoppa över!

Jag låg ju liksom lite efter då det nya året närmar sig med stormsteg! Jag har ju  bestämt mig för att ha mina lästa böcker dokumenterade årsvis, så jag var lite piskad att fixa det idag, om man säger så... Men nu är de på pränt, 2014 års lästa böcker. 22 stycken blev det och det är en rätt blandad kompott, precis som det ska vara.

Nu är det dags att suga lite på de sista skälvande dagarna på året innan det är dags att börja träna på att skriva nya siffror igen. Innan ett år byts till ett annat får det bli några årskrönikor på tv och i tidningarna för att försöka komma ihåg vad det var som egentligen hände...


4 kommentarer:

 1. Gott Nytt År Marina!
  Tack för alla fina boktips! Jag är glad att jag hittar dem arkiverade här hos dig, för de lappar jag har använt att skriva ner titlar på har bara försvunnit. Så där bara ....obegripligt! :)
  Tack för i år, nu rullar vi snart på med en femma i slutet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har ju insett att det är bra att ha dem dokumenterade för egen del också, så behöver jag inte läsa samma bok två gånger...;) Vi "ses" igen nästa år!

   Radera
 2. Det är trevligt med boktips!
  GOTT NYTT ÅR! BLWYDDYN NEWYDD DDA! önskar Lena från Wales

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott Nytt År till dig också (Dagens utmaning ser ut att bli en uttalsövning ;) )

   Radera