fredag 5 april 2013

En ny liten resa...

Ibland, eller egentligen rätt ofta, måste jag stanna upp och nästan nypa mig lite i armen för att kontrollera att det här verkligen händer. Att jag är där jag är och gör det jag gör! Lite osannolikt känns det ju, att lilla jag skulle hamna här och få de här möjligheterna att vara med om allt det här och uppleva allt jag gör.

Nu har jag i alla fall nypt klart för den här gången och har konstaterat att jag är här och nu, så nu är det dags att packa igen! Inte så mycket den här gången, men litegrann. Vi tänker nämligen åka till Bintan, en indonesisk ö som ligger 45 minuters båtfärd ifrån Singapore, och roa oss med lite "mental träning" över helgen.

Mental träning i formen av att försöka få en sådan där liten, liten boll att hamna i ett stort stort hål med hjälp av en massa olika klubbor - med andra ord så ska vi åka till Bintan och spela golf. Och ja, ibland är det en väldigt bra form av mental träning... Margareta Krooks sammanbitna yttrande "Jag är fullkomligt lugn" är en väldigt användbar fras i vissa lägen.

Det bästa med att packa för att resa i den här delen av världen är att det går så himla fort - inga tröjor eller extra byxor för "omutifallomatt", och hur skönt är inte det! Tänk er själva, inga funderingar över hur kallt det kan bli om det blir mulet, om man behöver extra tröja och överdragsbyxor eller regnkläder, eller framför allt hur många extra tröjor som behöver packas ner.

Jag lovar att jag njuter så länge det varar och försöker ta tillvara det så mycket det bara går. och den dagen vi inte har det så här kommer vi ju att ha kvar våra minnen av alla upplevelser och de är jag helt säker på att man kan leva länge på...
10 kommentarer:

 1. Passa på och ta vara på möjligheterna och njut!

  SvaraRadera
 2. Jag noterar att våra resvanor är olika som du oxå kan se om du läser mitt fredagsinlägg.
  Lycka till med den "mentala prövningen" / "träningen".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Olika kan vara nog så bra! Hoppas du vill fortsätta att följa med på mina resor, jag följer gärna med på dina.

   Radera
 3. Låter helt underbart.
  Ha det såå bra!
  Och du...njut för mig med ;)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag njöt som bara den åt dig också!

   Radera
 4. Ett inlägg där du visar upp många härliga talanger och dessutom fina personlighetsdrag. Det är klart jag är nyfiken på slutresultatet. Eller det har jag inte med att göra. :)
  Njut så mycket ni kan. Memorera in alla ljusa minnen. I en annan framtid kommer du återigen vara tvungen att nypa dig i armen. Av samma orsak...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi njuter verkligen så mycket vi bara kan, och jag ska fortsätta nypa mig lite i armen då och då...

   Radera
 5. Så härligt! Jag spelar inte golf själv men lever med en som gör det. Men jag skulle kunna följa med och bara insupa miljön.

  Funderar över om de har mindre bollar och större hål där? ;)
  Hoppas att bollen halkar ner ofta. Gärna på första eller andra slaget.

  Svar: Vad roligt att du halkade in just på min blogg. Hoppas du tittar in igen. Jag lär i alla fall göra det hos dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var varken mindre bollar eller större hål, men himla härligt ändå! Varmt välkommen hit, och ja, jag kommer absolut komma tillbaka till dig :)

   Radera