måndag 9 mars 2015

Brunch

Man skulle ju kunna tro att expat-livet består av champagnefrukostar vid poolen och snygga och vältränade PT:s som berättar hur jag ska göra för att hålla mig smärt och smidig. Eller varför inte en lunch tillsammans med alla välklädda och välfriserade väninnor där senaste väskmodet på Prada eller Gucci diskuteras - jag vet ju hur det går till, jag har ju sett "Svenska Hollywoodfruar" på teve.

Om nu någon skulle tro att det går till så och vill leva kvar i den tron, varsågoda, det är helt ok (Speciellt det där om att jag håller mig smärt och smidig!) Visst är det ett fantastiskt liv med en möjlighet som inte någonsin kommer att yppa sig "ever again", så visst suger jag ut det gottaste och njuter som bara den. Men det där med champagne vid poolen och väskmodet stämmer kanske inte sådär jättebra just på mig, men vem vet, finge jag bara träna nog länge så kanske...

Efter gårdagens begivenheter har jag nu fått lite smak på det ljuva livet! Igår firade vi nämligen den internationella kvinnodagen (det kan även ha varit maken som fyllde år som firades!) med att inta en brunch av helt fantastiska mått. En brunch som bjöd på det mesta man skulle kunna önska!


Här fanns räkor, hummer, ostron, krabba, kallskuret, sallader, fisk, kött, efterrätter, frukt, choklad, glass... ja, frågan är om vi ens lyckades upptäcka alla varianter.


Till det här var det då champagne, och att sitta och äta alla de här läckerheterna med champagne till under närmare fyra timmar kändes som en lyx utöver det mesta.
Det här var mitt livs första champagnebrunch, men att göra det till en vana sisådär vart femte år kanske inte skulle vara så dumt, troligen skulle jag kunna tänka mig att stå ut med det...

16 kommentarer:

 1. Vi spenderade också vår dag med en liknande brunch här i Bangkok...mysigt att kunna lyxa till det ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det!! (och vem vet, det kanske kan bli någon mer gång...)

   Radera
 2. Vilken härlig brunch! Klart att du ska passa att njuta på vid varje tillfälle som ges.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns verkligen som om jag gör det.

   Radera
 3. Det där lyxlivet ser ju inte fel ut! ;) Passa på att njuta! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med tanke på er förkärlek för skaldjur så skulle ni absolut varit med!!

   Radera
 4. Wow! Avis som sjutton! Det lyxlivet skulle jag mer än gärna kunna stå ut med:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är rätt lätt att stå ut med...;)

   Radera
 5. Har man möjlighet att vara lyxlirare ibland så ska man förstås passa på. Själv har jag har just avnjutit yoghurt m. müsli,en mugg te och ett glas vatten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är faktiskt inte fel det heller, och normalt sett är det väl ungefär så det ser ut här också.

   Radera
 6. Oj, vilken fantastisk brunch. Snålvattnet nästan rinner här. ;)
  Och en "chokladfontän" dessutom.
  Bäst att passa på att njuta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det, och det gör jag, njuter så länge det varar.

   Radera
 7. Jamen, det där kan du säkert stå ut med vart femte år :)
  Jag skulle inte heller säga nej, annat än till ostronen. Fattar inte vad det är
  som får folk att gå i taket för lite havssmak ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste säga att jag håller med dig om det där med ostron. Ostronet på min tallrik var det enda, och mest "bara för att" och återigen undrade jag varför egentligen... Nej det bästa skaldjuret är faktiskt "riktiga" svenska färska räkor!!

   Radera
 8. Älskar bruncher. Hör i mellan östern är det champagne brunch varje fredag (om man vill) och i Dubai även oftare. Fantastisk mat alltid men jag kan inte förstå alla som gör det varje vecka. Äta och dricka hela dagen är trevligt men roliga är att jag blir rastlös..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det underbart gott och visst kan jag tänka mig att göra det lite mer ofta än vart femte år, men varje vecka...njaej...

   Radera