onsdag 5 december 2012

Myller på Mustafa

Det är väl det minsta man kan säga, att det är myller på Mustafa! Mustafa är ju det där dygnet-runt-öppna jättevaruhuset i Little India där man kan hitta allt. Varuhuset där man på 6500 kvadratmeter har klämt in så mycket varor av allehanda slag, så det nästan inte får plats några kunder.

Ok, riktigt så är det väl kanske inte, det får plats kunder också, väldigt många på de ytor som är kvar! Det mest spännande är när flera stycken försöker klämma in sina kundvagnar samtiigt mellan två hyllor där det egentligen inte får plats någon överhuvudtaget...

Som sagt, här finns mycket av allt och det var anledningen till att jag vässade armbågarna och gav mig in i myllret denna dag, Målet var te! Här kan man nämligen hitta te av alla tänkbara (och otänbara!) sorter - tre hela hyllgångar med olika varianter, så himla kul att leta nya tesorter att prova. (Ibland kan jag vara oerhört lättroad...)

Väl där kan jag ju inte låta bli att gå en liten extra sväng, man vet aldrig vad man kan hitta. Den här gången konstaterade jag till exempel att det där med att köpa ris, verkar vara en hel vetenskap...


Om någon vill veta mer om Mustafa Center, så finns det lite mer här, i ett tidigare inlägg.


10 kommentarer:

 1. Jag älskar såna ställen! Så man slipper springa iu hundra olika affärer! :)

  SvaraRadera
 2. Menar du att affären har öppet dygnet runt?
  Häftigt.
  Och vilka te! Och vilka ris!
  Snacka om att få beslutsångest ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag tänker mig att du ha det varmt och soligt idag...!

  SvaraRadera
 4. Det där att gå i affärer och titta på "vanliga" saker är himla skoj när man är i andra länder. Jag kan helt fastna i mathyllorna.. spännande konserver, te, kaffe, kakor osv..

  SvaraRadera
 5. Vad kul! Det måste vara kul att gå där och fundera och välja och prova på nytt.

  SvaraRadera
 6. Alskar Mustafa! Vi var dar typ elva pa kvallen och det var packat med folk! Helt otroligt och verkligen ett utbud av allt!!!

  SvaraRadera
 7. Oj, mycket att välja på är det...

  SvaraRadera
 8. Men oj... Snacka om beslutsångest... Otroligt fascinerande!

  SvaraRadera
 9. Alltid roligt att gå i affärerna och titta vad utbudet är... Risigt att välja rätt ris där... hihi.
  Kram Lena

  SvaraRadera