måndag 10 december 2012

Visit i landet "nere under"Australien är stort - jättestort - och nu har jag gjort mitt andra besök i landet Down Under. Förra gången gick färden till Sydney och den här gången angjorde vi västsidan, närmare bestämt Margaret River.


Det är ju alldeles fantastiskt, att befinna sig så mycket i närheten av länderna här nere runt omkring, att det går att göra en torsdag-söndag i Australien!! I alla fall som nordbo så är det ju så. Att vi tycker det är fantastiskt att resa runt i Sydostasien är det ju ingen tvekan om, medan de som bor och lever här, faktiskt tycker det är konstigt att vi tycker det är så fantastiskt att ha så nära till så många länder, eftersom "det har ni inte i Europa då, eller"??? Jo, det har vi väl kanske...men det är ju inte riktigt samma sak, eller...!?


Hur som helst, en långhelg i Margaret River med omnejd blev det, och nu ska jag sortera bilder, sedan kommer jag säkert att bombardera er med alla intryck och olika utflykter vi hann med!
16 kommentarer:

 1. Vad trevligt ni har haft det! Ser fram emot fler foton.

  SvaraRadera
 2. Oh vad vackert. Och Margaret River ar ett stalle jag garna vill besoka ocksa. Ser fram emot mer foton!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ibland är jag så avundsjuk på dig att jag nästan skäms.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det får du vara och du behöver inte skämmas ett dugg! (Ibland är jag inte ens riktigt säker på att det verkligen är jag som gör allt detta...)

   Radera
 4. Jag får en lätt andnöd av att bara läsa om alla dina upptäcktsresor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aj då - det låter ju inte riktigt bra!

   Radera
 5. Du har verkligen turen att kunna uppleva så många olika platser i världen. Att det sen är sommar i Australien medan vi här uppe i "norden" börjar bli insnöade, gör det hela ju inte sämre. Njut!
  Ha en fin vecka!
  Kram Elle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag passar på att suga ut det sista av värmen nu, innan det blir Sverige och snö över julen.

   Radera
 6. Det ser helt fantastiskt härligt ut och bilden med både kängurur och kor är ju helt underbar! Så skulle vi ha det hemma i våra svenska hagar! :)

  SvaraRadera
 7. Långweekend i Australien är banne mig inte fel!

  SvaraRadera
 8. Nä, det är liksom inte detsamma med länderna i europa!
  Kängrus liksom...hoppetihopp!

  En svipptur til Down under, suck!

  Ha en fin vecka, Klem Anna

  SvaraRadera
 9. Häftigt att besöka Australien! Jag tycker att vi har väldigt nära till många länder här i Europa. Jag tänkte faktiskt på det när vi var i Kanada i somras och pratade resor med kanadensare. För dem är liksom allting, utom USA, väldigt långt bort... På jobbet kommer vi förresten kanske få besök från en forskargrupp i Australien. De funderar på att titta förbi eftersom de ändå ska till Belgien... och Stockholm är ju liksom bara runt hörnet då ;)

  SvaraRadera
 10. <oj ja det är nästan lite overkligt att läsa din blogg ibland, när det är så förskräckligt långt undan. Men så väldigt roligt att få ta del av det du gör!
  Tusen tack, förresten, så kom din överraskning i posten idag. Men å så vacker färg! Ja den passar ju speciellt bra in i omgivningen just nu... och lite lycka, vore inte att förakta, kan jag säga!
  Ha så kul nu i bild sorteringen. Jag ser fram emot att se några fler vackra bilder från "Down Under".
  Kram från snörika S
  Lena

  SvaraRadera