fredag 29 juni 2012

Beach 2012

Så har tiden kommit då det är dags att ställa sig framför helspegeln och kontrollera hur det gick med "projekt Beach 2012".

Att det inte alltid är en tillfredsställande bild som möter upp i spegeln är troligen ett rätt sanningsenligt resultat.   Trots vinterns alla förtvivlade resultat att bli av med det där extra skinnet som plötsligt hänger på fel ställen (vet inte riktigt var "rätt ställe" skulle vara för detta fenomen, men ändå...) så har det inte alltid lyckats sådär väldigt bra. På något vis så är det väl som någon sa, att jag har alla former kvar, det är bara det, att de sitter lite längre ner

Inte nog med konstaterandet att det kanske inte blev sådär jättelyckat resultat med den slanka  linjen runt midja och lår, sedan finns det ju hårtofsar lite här och där som måste göras något åt! Ben som ska rakas och armhålor som ska saneras, för att inte prata om att det är plötsligt är väldigt lite tyg i bikinitrosorna, så det behöver saneras lite extra där också. Jag menar, vem vill gå runt på stranden och se ut som en vandrande vildvuxen buxbomhäck?

Om man betänker allt detta sjå som måste gås igenom varje år för några få veckors strandvistelse, så kanske inte vintern är så dum ändå...

14 kommentarer:

 1. Du duger gott som du är... det är jag helt övertygad om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är jag också rätt övertygad om, men ändå...

   Radera
 2. Brukar krasst konstatera att det blir vassruggen i år igen.. Fast sedan glömmer jag det och njuter hämningslöst av sommaren iaf! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vassruggen, tja, varför inte...;)

   Radera
 3. Du är fin som du är och njut av livets godsaker. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, men ibland kan det behövas lite finputsning!

   Radera
 4. The naked truth - I know the feeling!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan man lugnt påstå att det är!!

   Radera
 5. Haha, så sant! Bitch 2012 känns inte lika avlägset för min del....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får jag vara med i den klubben!?

   Radera
 6. Oj vad jag känner igen mig, trodde nästan jag tillhörde något utdöende släkte som inte kör "brasilianskt" Härligt att höra att det finns fler som upptäcker vildvuxenheten när våren kommer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodu - den finns, och jag är helt övertygad om att den kommer att fortsätta finnas!!!

   Radera
 7. Det känns skönt att inte längre tillhöra Beachfolket.

  SvaraRadera
 8. Vet inte riktigt om jag heller känner att jag tillhör dom, vad det nu innebär...??

  SvaraRadera